Συμβουλές διατροφής, άσκησης και δύναμης από μια ερωτευμένη…

deltia typou 2_flora.JPG

Τελικά τα ετερώνυμα έλκονται;

Πάντως, η Φλώρα, 28, στυλίστρια σε περιοδικό και γνωστή τεμπέλα σίγουρα ένιωσε τρομερή έλξη για τον Αστέρη, τον 35χρονο υπερδραστήριο και αθλητικό αρχιτέκτονα, που γνώρισε πρόσφατα! Έλα όμως που ο Αστέρης φεύγει τέλη Ιουλίου, μόνιμα για Κρήτη… Αποφάσισε λοιπόν να ξεκινήσει εκστρατεία κατάκτησης 6 εβδομάδων. Για αυτό ακριβώς το σκοπό της παραχωρήθηκε από τη ΦΑΓΕ η facebook σελίδα του Flair, για να ξεκινήσει από ‘κει τον αγώνα της για τον απόλυτο έρωτα…

Με διατροφολόγιο από το FLAIR, βελτίωση της φυσικής της κατάστασης από τον personal trainer της, τον Πάνο, η Φλώρα τραβά την ανηφόρα για έναν καλύτερο τρόπο ζωής και για τόνωση της αυτοπεποίθησής της.

Και γιατί βγήκε στο facebook; Γιατί όπως δήλωσε «με παρέα τα καταφέρνεις όλα πιο εύκολα!». Έτσι, ζήτησε να φιλοξενηθεί στη σελίδα για να παίρνει μηνύματα υποστήριξης σε κάθε δύσκολη στιγμή και να μοιράζεται μέσα από ένα καθημερινό ημερολογίο την προσπάθειά της.

Οι εκπροσωποι του Flair δήλωσαν «Η Φλώρα δεν είναι μόνη της. Τη βοηθούμε στο σκοπό της, παραχωρόντας της σελίδα μας στο facebook αλλά και χαρίζοντας στους ειλικρινείς υποστρικτές της ποδήλατα IDEAL κάθε εβδομάδα και 3 τριήμερα στη Σαντορίνη για spa, στο τέλος της προσπάθειας.»

Για να υποστηρίξετε τη Φλώρα, μπείτε στο http://www.facebook.com/flaircottagecheese