Η μελισσοκομική εταιρεία Αττική – Πίττας «Υπερήφανος υποστηρικτής ενός αθλητή Special Olympics Ελλάς 2011»

deltia typou 2_attiki.JPG

Υπερήφανος υποστηρικτής ενός αθλητή των Special Olympics Hellas 2011 είναι η ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ.

Το καλοκαίρι του 2011 η Ελλάδα θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο, τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics 2011.

Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics που θα γίνουν στην Αθήνα αποτελούν το κορυφαίο γεγονός στην πολύχρονη πορεία ενός παγκόσμιου κινήματος που ιδρύθηκε το 1968 με όραμα την  δημιουργία μιας κοινωνίας που δεν θα ορίζεται από αυτούς που αποκλείονται, αλλά από αυτούς που εντάσσονται.

Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ που στα πλαίσια των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης , υιοθετεί προγράμματα κατά των κάθε είδους διακρίσεων, συμμετέχει και ενισχύει τον θεσμό αυτό , με την χορηγία ενός αθλητή τους, στα πλαίσια της ενέργειας «adopt an athlete» 

Ειδικότερα φέτος που οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics θα διεξαχθούν στην χώρα μας , η ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ,  με πίστη στις αξίες της Ελληνικότητας ,της ισοτιμίας για όλους και του ευ αγωνίζεσθε σε κάθε τομέα της δραστηριότητας της , με υπερηφάνεια αποτελεί μέρος τους και ενισχύει την σημαντική αυτή προσπάθεια.

Οι Παγκόσμιοι αγώνες Special Olympics θα γίνουν από τις 25 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου του 2011 στην Αθήνα, με 7.500 Αθλητές Special Olympics από 185 χώρες και θα λάβουν μέρος σε 22 Ολυμπιακού τύπου αθλήματα.

ATHLETE BLUE