Ο πιο «καυτός» διαγωνισμός… από τα παγωτά Boss!

new24_BOSS.jpg
Τα παγωτά BOSS, οι πιο δημοφιλείς απολαυστικές δημιουργίες της Nestlé, σε προκαλούν να αφεθείς στον πειρασμό τους, και παράλληλα σου δίνουν τη δυνατότητα να συμμετέχεις στον πιο “καυτό” διαγωνισμό του καλοκαιριού, χαρίζοντας κάθε εβδομάδα σε ένα τυχερό 3.000€ μετρητά!

Έως και τις 26 Ιουνίου 2011, ανακάλυψε τους τυχερούς κωδικούς που βρίσκονται στα ξυλάκια των παγωτών BOSS, στείλε τους με SMS στο 54260 (χρ.0,31€/SMS) ή δήλωσέ τους on-line στο www.icecreamland.gr και αυτομάτως μπες στη μεγάλη εβδομαδιαία κλήρωση για να γίνεις και εσύ το “BOSS” της εβδομάδας που θα κερδίσει 3.000!

Παραδώσου τώρα και εσύ στη μοναδική γευστική εμπειρία που σου χαρίζουν τα παγωτά BOSS Classic, BOSS White, BOSS Almond Chocolate, ΒOSS Double Caramel, BOSS Double Strawberry , BOSS Full Gianduia και το νέο BOSS FULL Toffee Almond με τον απολαυστικό συνδυασμό βανίλιας, καραμελωμένων αμυγδάλων και λαχταριστής καραμέλας βουτηγμένα σε σοκολάτα γάλακτος, και πάρε μέρος στον πιο “καυτό” διαγωνισμό για να γίνεις και εσύ…. The BOSS of the Week”!