Εκπαίδευσε το Σκυλί σου …Κάνοντας Τίποτα!

new21_5583180_s.jpg
Μέχρι το τέλος Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το νέο βιβλίου του κ. Γιάννη Αραχωβίτη (επαγγελματία θετικού εκπαιδευτή σκύλων, www.StarDogs.gr )

Τίτλος του βιβλίου είναι «Εκπαίδευσε το Σκυλί σου …Κάνοντας Τίποτα!».

Διαπραγματεύεται με απλό και ευχάριστο τρόπο το πώς μπορούμε να βρούμε απλές, εφικτές, θετικές λύσεις στο μεγαλύτερο ποσοστό των συμπεριφορών που «βασανίζουν» το σκυλί μας και εμάς. Μέσω της εκπαίδευσης (ακόμη και με τη βοήθεια ενός έμπειρου εκπαιδευτή) προσπαθούμε να μάθουμε στο σκυλί έναν αριθμό εντολών.

Ο αριθμός αυτός για διάφορους λόγους (ικανότητα σκύλου, περιορισμένες ικανότητες χειριστή, έλλειψη χρόνου και χρημάτων κλπ.) είναι περιορισμένος. Για παράδειγμα σε μια Βασική Υπακοή επικεντρωνόμαστε στις βασικές εντολές (π.χ. Κάτσε, Έλα, Μείνε, Πάμε κλπ.) που στη καλύτερη περίπτωση δεν ξεπερνούν τις 10-12 διαφορετικές συμπεριφορές.
Ο “ιδιοκτήτης” του σκύλου όμως έρχεται αντιμέτωπος, σε καθημερινή βάση και όλο το 24ωρο, με ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό ενοχλητικών (από λίγο ως ανυπόφορες) συμπεριφορών (π.χ. κλαψούρισμα, γάβγισμα, μάσημα, λέρωμα, σκάψιμο, καταστροφές, «χοροπήδημα» πάνω στους επισκέπτες …η λίστα είναι εντυπωσιακά μεγάλη».

Το βιβλίο «Εκπαίδευσε το Σκυλί σου … Κάνοντας Τίποτα» έρχεται να απαντήσει και να δώσει λύσεις.

Ποιος είναι ο «κοινός παρονομαστής» σε όλες τις πιο πάνω συμπεριφορές

·   Τι πρέπει να κάνουμε
·   Τι δεν πρέπει να κάνουμε
·   Πως μπορούμε να εντοπίζουμε τα «κίνητρα»
·   Πως μπορούμε να τα «αδρανοποιούμε»
·   Ποιος είναι ο βασικός, χρυσός κανόνας, που θα μας βοηθήσει να λύσουμε παρόμοια προβλήματα
·   Πως «στρέφουμε» το σκυλί στις επιθυμητές συμπεριφορές (για εμάς)
·   Πως το «απομακρύνουμε» από τις ανεπιθύμητες συμπεριφορές (για εμάς, αλλά επιθυμητές για αυτό) κλπ.

Το βιβλίο «Εκπαίδευσε το Σκυλί σου …Κάνοντας Τίποτα» σας δείχνει τις απλές, εφικτές, και αποτελεσματικές λύσεις. Δεν ισχυριζόμαστε ότι «όλα λύνονται ως δια μαγείας». Η επαγγελματική βοήθεια από ένα εκπαιδευτή δεν μπορεί να αντικατασταθεί από οποιοδήποτε βιβλίο. Όμως σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό και αφού κατανοήσετε τα διάφορα αντιπροσωπευτικά πραγματικά παραδείγματα που σας δίνουμε, τότε θα μπορείτε «Κάνοντας Τίποτα» να αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα (που οι λύσεις όλων έχουν «κοινά κλειδιά»).

Προσφορά στους φίλους του dietup.gr. Γράψτε τη λέξη dietup.gr στο email σας όταν δώσετε την παραγγελία σας και κερδίστε ένα από τα 3 εκπαιδευτικά CD του StarDogs, αξίας 9 ευρώ (επιλέξτε εσείς ποιο και γράψτε στο email παραγγελίας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα CD Δώρο στο  πιο κάτω λινκ)


  • Η προσφορά ισχύει μόνο για τους πρώτους 30 που θα κάνουν τη παραγγελία
Κόστος βιβλίου 9 ευρώ. Αν επιθυμείτε να σας το στείλουμε ταχυδρομικώς συστημένο  με κούριερ επιβαρύνεστε με 4 ευρώ έξοδα αποστολής.

Αποκτήστε πρώτοι (και με την υπογραφή του συγγραφέα) το «Εκπαίδευσε το Σκυλί σου …Κάνοντας Τίποτα»

Στείλτε τώρα τη παραγγελίας σας στο info@StarDogs.gr ή τηλεφωνήστε στο 210- 60 29 053

Γίνετε ένας από τους 30 τυχερούς!

*****Ξενοδοχείο Σκύλων*****  
** Θετική Εκπαίδευση Σκύλων **
StarDogs Positive Training
Γιάννης Αραχωβίτης
Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Σκύλων
Μέλος του APDT#66102 (USA) & PDTE
Τηλ. 210-60 29 053  –  Κιν. 6945 954 564