Διατροφή: Υπογονιμότητα και γυναίκες

ypogonimothta_1829504_blog.jpg

tn_4829761_m
 
H «διατροφή της γονιμότητας»

 Έρευνες που ξεκίνησαν από τη δεκαετία του ’70 στην Ιταλία αλλά και την Αμερική,  κατάφεραν να απομονώσουν κάποιους παράγοντες που λειτουργούν ευεργετικά στη γονιμότητα. Ποια είναι αυτά τα συστατικά;

  
1. Η κατανάλωση σιδήρου από συμπληρώματα ή από μη-αιμικές πηγές μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο της υπογονιμότητας. Οι μη-αιμικές πηγές είναι τα σκουροπράσινα φυλλώδη λαχανικά όπως το σπανάκι και το μπρόκολο και τα όσπρια

 

arrow_previous arrow_next