Τα FITNESS κλείνουν 15 χρόνια όλα τα φερμουάρ και το γιορτάζουν

new20_Photo FITNESS.jpg

Τα Δημητριακά Πρωινού FITNESS της Nestlé κλείνουν 15 χρόνια στην ελληνική αγορά και σας ευχαριστούν που τα έχετε φέρει στη Νο 1 θέση των προτιμήσεών σας!

 

Τα FITNESS αποτελούν την ιδανική επιλογή κάθε σύγχρονης γυναίκας που θέλει να διατηρήσει τη γραμμή της με υγιεινό και απολαυστικό ταυτόχρονα τρόπο. 15 χρόνια τώρα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής της, προσφέροντας ένα ισορροπημένο πρωινό για το δυναμικό ξεκίνημα της ημέρας της. Όλα αυτά τα χρόνια πάνω από 500.000.000 μπολ δημητριακών FITNESS έχουν καταναλωθεί στην ελληνική αγορά, αριθμός που διαρκώς αυξάνεται, καθώς αποτελούν την επιλογή ολοένα και περισσότερων γυναικών στην Ελλάδα.

  

Τα Δημητριακά Πρωινού FITNESS της Nestlé σας ευχαριστούν για την εμπιστοσύνη σας και υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν με την ίδια υπευθυνότητα και σεβασμό να προσέχουν εσάς & τη γραμμή σας!

 

 

Σχετικά με τα Δημητριακά Πρωινού με Ολική Άλεση FITNESS της NESTLÉ

Η σειρά δημητριακών FITNESS της NESTLÉ αποτελεί την καλύτερη λύση για ένα ισορροπημένο πρωινό, αλλά και για ένα ελαφρύ γεύμα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η σειρά περιλαμβάνει έξι μοναδικές γεύσεις τραγανών νιφάδων σιταριού Ολικής Αλέσεως: τα απλά FITNESS, τα FITNESS & Fruits με Αντιοξειδωτικά, τα FITNESS Red Fruits με Αντιοξειδωτικά, τα FITNESS Chocolate, τα FITNESS Dark Chocolate, τα FITNESS & Yoghurt, τα FITNESS Honey & Almonds και τέλος, τα FITNESS Bars (κλασσική, φράουλα, σοκολάτα, σοκολάτα-πορτοκάλι, σοκολάτα γάλακτος, σοκολάτα γάλακτος με γεύση φουντούκι και λευκή σοκολάτα). Τι κάνει όμως τα δημητριακά Ολικής Αλέσεως FITNESS της NESTLÉ τόσο ξεχωριστά; Το μυστικό βρίσκεται στην Ολική Άλεση! Με τον όρο «Ολική Άλεση» εννοούμε την επεξεργασία κατά την οποία όλα τα μέρη του σπόρου αλέθονται μαζί έτσι ώστε να διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά του. Αυτός είναι και ο λόγος που τα δημητριακά Ολικής Αλέσεως είναι πλούσια σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες. Έρευνες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση δημητριακών ολικής αλέσεως βοηθάει στη ρύθμιση του βάρους του σώματος, στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος καθώς και στη μείωση των κινδύνων εμφάνισης διαβήτη και καρδιαγγειακών νοσημάτων.