Συσκευασίες πάγκου NIKAS: Ίδια υπέροχη γεύση, νέα ξεχωριστή εμφάνιση!

new20_Classic_galopoula.jpg

Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2011. Σε κλίμα ανανέωσης υποδέχεται η NIKAS την καινούργια χρονιά, δίνοντας στις συσκευασίες των αλλαντικών πάγκου της ακόμα πιο μοντέρνα και λειτουργική εμφάνιση! Οι νέες συσκευασίες NIKAS βοηθούν τους καταναλωτές να είναι πλήρως ικανοποιημένοι για την επιλογή τους, αφού τέσσερις δεκαετίες τώρα το όνομα NIKAS αποτελεί συνώνυμο τόσο της κορυφαίας ποιότητας όσο και της απαράμιλλης γεύσης.

   

Εδώ και λίγο καιρό, οι καταναλωτές που επιλέγουν να προμηθευτούν τα αγαπημένα τους αλλαντικά από τον πάγκο των super market έχουν σίγουρα παρατηρήσει το ιδιαίτερο design και τα έντονα χρώματα που διακρίνουν τις νέες συσκευασίες των προϊόντων NIKAS. Η καινούργια εμφάνιση των αλλαντικών της εταιρείας δεν τα κάνει μόνο ακόμη πιο λαχταριστά, αλλά, μέσα από την ισχυρότερη παρουσία του λογοτύπου, διασφαλίζει πάνω από όλα πως ο καταναλωτής έχει πλήρη και σαφή εικόνα για τις επιλογές που παρουσιάζονται μπροστά του, διευκολύνοντάς τον έτσι στην αγοραστική του απόφαση. Επιπλέον, χάρη στο γεγονός πως στις νέες συσκευασίες αποτυπώνονται ξεκάθαρα τόσο η εκάστοτε προϊοντική κατηγορία όσο και τα χαρακτηριστικά της, κάθε πελάτης μπορεί να αισθάνεται βέβαιος πως παίρνει ακριβώς αυτό που (ανα)ζητά.

 

Από την άλλη, η νέα εμφάνιση των συσκευασιών πάγκου NIKAS έρχεται να διευκολύνει και το συχνά δύσκολο έργο των υπαλλήλων που δουλεύουν πίσω από τον πάγκο: Με το εικαστικό της συσκευασίας να επαναλαμβάνεται αντίστροφα και στην πίσω όψη του μπαστουνιού, ο υπάλληλος του πάγκου μπορεί να διαχειριστεί ευκολότερα, γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα τα αιτήματα των πελατών, αποφεύγοντας καθυστερήσεις και τυχόν λάθη.

 

«Θεωρούμε πως η συσκευασία κάθε προϊόντος είναι ένας ιδιαίτερα κρίσιμος παράγοντας που προστατεύει το σύγχρονο καταναλωτή, καθώς διασφαλίζει την ποιότητα και ευνοεί την πλήρη και σωστή ενημέρωσή του, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να λειτουργήσει προς όφελος και της ίδιας της εταιρείας, επηρεάζοντας τις αγοραστικές αποφάσεις. Η μεγάλη σημασία που ανέκαθεν απέδιδε η NIKAS στον τρόπο με τον οποίο συσκευάζει τα εκλεκτά αλλαντικά της αποδείχθηκε, εξάλλου, όταν πριν από σχεδόν τρία χρόνια γίναμε η πρώτη εταιρεία του κλάδου στην Ελλάδα που άρχισε να αναγράφει πάνω στα προϊόντα της σαφείς και αναλυτικές πληροφορίες για τη διατροφική τους αξία. Συνεχίζοντας την παράδοση στην ποιότητα και τη φροντίδα του καταναλωτικού κοινού, προχωρήσαμε στην ανανέωση των συσκευασιών στα αλλαντικά πάγκου, έτσι ώστε πλέον όλα τα προϊόντα NIKAS να ξεχωρίζουν όχι μόνο για τη μοναδική τους ποιότητα και γεύση αλλά και χάρη στην υπέροχη εμφάνισή τους!»

  

tn_Classic_omoplatitn_Classic_parizatn_Classic_zambon