Απολαυστικά ροφήματα με το πάτημα ενός κουμπιού!

new13_tassimo1.jpg
Ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το TASSIMO για να αλλάξει τον τρόπο που απολαμβάνουμε τα ροφήματα! Το μοναδικό σύστημα ροφημάτων με την εγγύηση της Bosch προσφέρει μεγάλη ποικιλία με περισσότερα από 20 ροφήματα από 7 γνωστές μάρκες (JACOBS, Suchard, Twinings, κ.ά.).
 
Το σύστημα ροφημάτων TASSIMO μπορεί να καλύψει τις επιθυμίες όλης της οικογένειας και λειτουργεί τόσο απλά και εύκολα που μπορεί να το χρησιμοποιήσει ακόμα και ένα παιδί! Η πρωτοποριακή τεχνολογία του TASSIMO με το έξυπνο σύστημα bar code αναγνωρίζει αμέσως το ρόφημα που επιλέξαμε και προσδιορίζει αυτόματα την ποσότητα του ροφήματος, το ρυθμό ροής και την απαραίτητη θερμοκρασία. Έτσι, απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας ροφήματα, πάντα με την ίδια σταθερή ποιότητα. Όλα αυτά με το πάτημα ενός κουμπιού!
 
TASSIMO_PHOTO_1

Επιλέξτε ένα από τα πέντε μοντέρνα χρώματα υψηλής αισθητικής του TASSIMO και απολαύστε ανάλογα με τη διάθεσή σας espresso, cappuccino, latte macchiato, καφέ φίλτρου, δυνατό καφέ, καφέ με σοκολάτα, καφέ με γεύσεις, χωρίς καφεΐνη, αλλά και μεγάλη ποικιλία από ζεστή σοκολάτα ή τσάι… γιατί με το TASSIMO η απόλαυση και η ποικιλία συναντούν την ευκολία!
 
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.tassimo.gr