ΚΟΡΡΕΣ Χρώμα: Βατόμουρο/Liquid lipstick

new12_KORRESLIPSTICK_RED.jpg

ΕΝΤΟΝΟ ΧΡΩΜΑ/ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

 

Το σταθερό, έντονο χρώμα ενός κραγιόν και η υγρή λάμψη ενός lipgloss ‘συναντώνται’ στο νέο Liquid Lipstick ΚΟΡΡΕΣ, χάρη στη μοναδική, ασυνήθιστη για προϊόν χειλιών, τεχνολογία της water-based φόρμουλας. H σύνθεση φυσικής κατεύθυνσης, με κύριο συστατικό το Βατόμουρο, προσφέρει σημαντική αντιοξειδωτική δράση, προστατεύοντας τα χείλη.

Η φόρμουλα του νέου Liquid Lipstick βασίζεται σε μια καινοτομική τεχνολογία, η οποία διατηρεί υψηλά τα επίπεδα ενυδάτωσης των χειλιών, σε αντίθεση με την αίσθηση ξηρότητας που μπορεί να προκύψει μετά την εφαρμογή ενός συνηθισμένου κραγιόν. Εξασφαλίζεται με αυτόν τον τρόπο δροσερή αίσθηση στα χείλη, ενώ, παράλληλα, η water-based σύνθεση επιτυγχάνει υψηλή διάρκεια, έντονο χρώμα και λάμψη. Τα φυσικά συστατικά -Βατόμουρο & Ρόδι- ενισχύουν την αποτελεσματικότητα του lipstick, ‘προσθέτοντας’ την αντιοξειδωτική δράση στις ιδιότητές του, ενώ η ήπια σύνθεση είναι απαλλαγμένη από parabens, mineral oil, προπυλενογλυκόλη και αιθανολαμίνες.

 

Το Βατόμουρο/ Liquid Lipstick συνδυάζει το έντονο χρώμα με τη δροσερή λάμψη και τη διάρκεια σε μία φόρμουλα που παράλληλα φροντίζει τα χείλη. Κυκλοφορεί σε έξι [6] αποχρώσεις -ροζ, τριανταφυλλί & φυσικό για διακριτικά, nude look και φυσικό μωβ, φούξια & κόκκινο για statement lips. Συμπληρώνει, επίσης, τις επιλογές για τα χείλη της σειράς ΚΟΡΡΕΣ ΧΡΩΜΑ, που περιλαμβάνουν τα Mango/ Lipstick SPF10 ιδανικά για έντονη λάμψη, τα ενυδατικά Guava/ Lipstick για πλούσιο χρώμα, τα λαμπερά Lip Gloss με Κεράσι, αλλά και τα best-seller, θρεπτικά Lip Butters.

 

Δερματολογικά ελεγμένο

Χωρίς parabens/ mineral oil/ προπυλενογλυκόλη/ αιθανολαμίνες

 

 

ΣΕ 6 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

13 Ροζ / 22 Τριανταφυλλί / 30 Φυσικό/ 25 Φυσικό Μωβ / 54 Φούξια / 56 Κόκκινο

 

 

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ/ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

 

Το πιο περιζήτητο απ’ όλα τα άγρια φρούτα του δάσους είναι το βατόμουρο -ο ροδαλός, πολύ αρωματικός και ελαφρώς χνουδωτός καρπός του αυτοφυούς και στην Ελλάδα θάμνου Rubus idaeus. Ο καρπός του βατόμουρου κυκλοφορεί στην αγορά με τα ονόματα σμέουρο ή φραμπουάζ.

Η παραγωγή του ελαίου από τους μικροσκοπικούς σπόρους του βατόμουρου – πλέον ευρέως διαδεδομένη – είναι πλούσια πηγή της, γνωστής για την αναπλαστική της δράση, βιταμίνης Ε, ενώ ταυτόχρονα πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες πηγές ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρών οξέων, των οποίων οι ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, καθώς και η γενικότερη ευεργετική δράση στην υγεία, έχουν πλέον τεκμηριωθεί. Επιπλέον, συμβάλλει στην προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία UVA και UVB.