To μέλι ΑΤΤΙΚΗ στη διεθνή έκθεση τροφίμων – ποτών SUMMER FANCY FOOD SHOW 2010 στη Νέα Υόρκη

new9_proiontaattiki.jpg

Με δυναμική παρουσία η ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τροφίμων – ποτών  SUMMER FANCY FOOD SHOW 2010 που έγινε στην Νέα Υόρκη από 27 έως 29/6/10.

 

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στον Εκθεσιακό χώρο  Jacob K. Javits Center, και τα προϊόντα της ΑΤΤΙΚΗ παρουσιάστηκαν στο περίπτερο του αντιπροσώπου της εταιρείας στην Αμερική.

Η Διεθνής Έκθεση SUMMER FANCY FOOD SHOW, αποτελεί σημαντικό επιχειρηματικό γεγονός, που προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους του κλάδου Τροφίμων και  Ποτών στις ΗΠΑ. 

 

Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ που σαν βασικό της στόχο έχει την προώθηση και ανάδειξη της αξίας του ποιοτικού ελληνικού μελιού σε όλο τον κόσμο έδωσε το παρόν παρουσιάζοντας τα προϊόντα της ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ και ΜΕΛΙ ΦΙΝΟ.FancyFoodSho

 

Πλήθος σημαντικών εκπροσώπων από το χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής, της μαζικής εστίασης αλλά και του τύπου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την εξαιρετική γεύση των μελιών της ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ και να ενημερωθούν για τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά μέσα και από το ενημερωτικό υλικό της εταιρείας.

 

Τα ελληνικά μέλια της ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ για μια ακόμη φορά άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και έλαβαν εξαιρετικά σχόλια για την γεύση και την ποιότητα τους.