SUPERFOODS – τα νέα μας!

new8_Superfoods_180x180px_ENG.jpg

07-06-2010

H ομάδα των Κλινικών Διατροφολόγων Msc ”Δια της Τροφής” αναλαμβάνει την επιστημονική διεύθυνση της Astra Medical Hellas Superfoods, με κατεύθυνση την δημιουργία μονογραφιών και την ποιοτικότερη ενημέρωση των καταναλωτών και φαρμακοποιών.

 

 Παράλληλα τα Superfoods θέλοντας να διασφαλίσουν ακόμη περισσότερο την ποιότητα των κωδικών τους και ταυτόχρονα να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών προς αυτά, ανέθεσαν στα ανεξάρτητα και παγκοσμίου εμβέλειας Ιταλικά εργαστήρια NEOTRON, την επιπλέον ανάλυση των προϊόντων της.  Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως κίνηση αυτή δίνει στην εταιρεία την δυνατότητα να προσφέρει την αναλυτική σύνθεση των φυτών που περιέχονται στα προϊόντα της, γεγονός που την καθιστά παγκοσμίως πρωτοπόρα, καθώς καμία άλλη εταιρεία δεν είναι σε θέση να δώσει παρόμοιες πληροφορίες.

 

Εξέλιξη υπάρχει και στο θέμα της καλλιέργειας του ιπποφαούς καθώς υπήρξε σημαντική συμφωνία μεταξύ των κυρίων Κάσσαδρου Γάτσιο – Συγγραφέας Μελετητής/Γεωπόνος, Γιάννη Σάρρου – Γεωπόνος/Δημοσιογράφος, Σπύρου Μπίμπου – Γεωπόνος και του κυρίου Λιακόπουλου Γιάννη CEO της Astra Medical Hellas Superfoods, για την αύξηση της καλλιέργειας του στην Ελλάδα βάση των αναγκών της εταιρείας αλλά και της δημιουργίας ενός επίσημου φορέα καλλιέργειας του ιπποφαούς, με συμμετοχή των τεσσάρων αλλά και των εμπλεκομένων αγροτών στην νέα αυτή καλλιέργεια. Ο φορέας που σύντομα θα ανακοινωθεί επίσημα θα έχει την υποχρέωση να καλύπτει τις ανάγκες των αγροτών και θα είναι ο συνδετικός κρίκος με την Superfoods που θα απορροφά το προιόν, ταυτόχρονα θα προτείνει νέα φυτά στην εταιρεία με ευεργετική επίδραση στον οργανισμό. Η προσπάθεια αυτή είναι η πρώτη επίσημη για την ανάδειξη των φαρμακευτικών φυτών στην Ελλάδα και ταυτόχρονα ή αρχή μιας νέας κατεύθυνσης των Ελλήνων αγροτών που θέλουν να γίνουν επιχειρηματίες και να συνάδουν στην ανάπτυξη της οικονομίας  τους μαζί με την Superfoods.

 

Η όλη προσπάθεια εντάσσεται στην ολιστική νοοτροπία και στρατηγική της Astra Medical Hellas Superfoods που στόχο έχει να προσφέρει στους Έλληνες «Χρήσιμα, Καινοτόμα, Ποιοτικά, Ασφαλή και Προσιτά φυτικά συμπληρώματα διατροφής» ενώ παράλληλα, επιδεικνύει και ουσιαστική κοινωνική υπευθυνότητα καθώς δημιουργεί νέες προπτικές για την αγροτική δύναμη με προϊόντα καινοτόμα, κερφοφόρα, εξαγωγικής δυνατότητας, από μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία.

Όλα τα συμπληρώματα διατροφής της εταιρείας έχουν αριθμό γνωστοποίησης από τον Ε.Ο.Φ. ενώ τα πιστοποιητικά παρασκευής τους περιλαμβάνουν τα G.M.P., non G.M.O., TSE, ISO9001:2008, ISO22000:2005 και χημική ανάλυση της κάθε παρτίδας.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες στα:

Astra Medical Hellas Superfoods Ltd: 210 25 27 584

www.superfoods.gr