Νέα συνεργασία ΝΙΚΑS L’ Artigiano

new7_nikaslartigiano.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 20 Μαΐου 2010. Η κορυφαία εταιρεία αλλαντικών ΝΙΚΑS πραγματοποίησε πρόσφατα ένα ακόμη μεγάλο βήμα συνεργασίας στο τομέα του FOOD SERVICE, αυτή τη φορά με τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων LArtigiano, πρωτοπόρο στον κλάδο της εστίασης και διανομής ιταλικού φαγητού. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αναφέρεται στην προμήθεια της εταιρείας LArtigiano με τα αγαπημένα σε όλους αλλαντικά ΝΙΚΑS.

Με κοινό γνώμονα την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό, η LArtigiano με τη δυναμική της παρουσία δε θα μπορούσε παρά να επιλέξει την ΝΙΚΑS για να ικανοποιήσει στο μέγιστο τους πελάτες της. Με πλοηγό πάντα τις ίδιες αρχές, που σχετίζονται με την προσφορά στους καταναλωτές ποιοτικών προϊόντων που ανταποκρίνονται πλήρως στις διατροφικές τους ανάγκες, τόσο η LArtigiano όσο και η ΝΙΚAS έχουν βαλθεί να αιχμαλωτίσουν σε ένα πιάτο ένα ολόκληρο ταξίδι γευστικής κορύφωσης: Στο εξής, τα αλλαντικά NΙΚΑS με την εξαιρετική ποιότητα και γεύση τους θα συνοδεύουν όχι μόνο την αγαπημένη ιταλική πίτσα αλλά και τις μοναδικές συνταγές της.

Από το 1993, που η LArtigiano ξεκίνησε να προσφέρει πίτσα κατ’ οίκον στην περιοχή του Βύρωνα, η αποδοχή του κόσμου ήταν καθοριστική. Σύντομα άρχισε να επεκτείνεται, για να φτάσει σήμερα να αριθμεί 31 καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, τη Θεσσαλονίκη, την Καλαμάτα, την Κόρινθο και τη Χαλκίδα. Επιθυμώντας να ικανοποιήσει όλες τις γευστικές προτιμήσεις αλλά και την ανάγκη για ισορροπημένη διατροφή κάθε στιγμή της ημέρας, η LArtigiano ανέπτυξε παράλληλα και μία ευρεία γκάμα γευμάτων, όπως ορεκτικά, σαλάτες, ζυμαρικά, πεϊνιρλί και κρέπες.

«Είναι μεγάλη η χαρά μας εν όψει αυτής της συμφωνίας, καθώς οι κοινοί οραματισμοί και αξίες της NIKAS και της LArtigiano δεν μπορούν παρά να αποτελέσουν τον καλύτερο οιωνό για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα», δηλώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου NIKAS, κ. Λεωνίδας Κολιούλης.

Ο κ. Χρήστος Βιτσικάνος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της LArtigiano, από την άλλη πλευρά συμπλήρωσε σχετικά: «Η προσεκτική επιλογή των καλύτερων συνεργατών αποτελεί αδιαπραγμάτευτη δέσμευση για την LArtigiano, καθώς εγγυάται την ποιότητα που αξίζει στους περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες μας. Στο όνομα της NIKAS βρήκαμε ένα συνεργάτη που μοιράζεται το πάθος μας για διαρκή αναβάθμιση των προϊόντων και αυτό το γεγονός μας δίνει τη βεβαιότητα πως η σύμπραξή μας θα είναι ιδιαίτερα δημιουργική».