Καινοτομία στην αντιγήρανση με φυσικά συστατικά

deltia typou 2_KORRES.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΡΡΕΣ

ΚΕΡΣΕΤΙΝΗ & ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ /
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΝΟΜΠΕΛ ΧΗΜΕΙΑΣ
ΛΙΠΑΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ / ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ KΡΕΜΑ ΕΛΑΦΡΙΑΣ ΥΦΗΣ

Αντιπροσωπεύοντας ό,τι πιο προηγμένο στην αντιγήρανση με φυσικά συστατικά, η σειρά Κερσετίνη & Βελανιδιά προκάλεσε το ενδιαφέρον της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας, παρουσιάζοντας μοναδικά κλινικά αποτελέσματα  ακόμα και σε άμεση σύγκριση με τις καλύτερες συμβατικές αντιγηραντικές κρέμες της αγοράς. Η σειρά, που έδωσε νέα δυναμική στον τομέα της αντιγήρανσης, διευρύνεται τώρα με την προσθήκη μίας ακόμα κρέμας ημέρας, με εξαιρετικά ελαφριά υφή, ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες, προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις κάθε τύπου δέρματος.

 

Αξιοποιώντας για πρώτη φορά ένα, πολλά υποσχόμενο και για την ιατρική, βιολογικό μονοπάτι, βασισμένο σε ανακάλυψη που βραβεύθηκε με Νόμπελ Χημείας [2004], το Εργαστήριο Έρευνας & Ανάπτυξης Κορρές συνεργάστηκε με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και το Πανεπιστήμιο Αθηνών σε πενταετή πρωτογενή έρευνα στους μηχανισμούς προστασίας από τη γήρανση σε κυτταρικό επίπεδο -μία συνεργασία που επισφραγίστηκε με τα προϊόντα Κερσετίνη & Βελανιδιά και την κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία [πατέντα] σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Το πρωτεάσωμα, βασικός μηχανισμός προστασίας του νεανικού φαινότυπου των κυττάρων, και το αντιοξειδωτικό συστατικό Κερσετίνη [προέρχεται από τη Βελανιδιά] το οποίο αυξάνει την ενεργότητα του πρωτεασώματος, απετέλεσαν την αφετηρία ανάπτυξης της πρωτοποριακής φόρμουλας της σειράς. Άμεσος στόχος του Εργαστηρίου Έρευνας & Ανάπτυξης Κορρές είναι η μελέτη περαιτέρω εφαρμογών αυτής, προς την κατεύθυνση δημιουργίας καινοτόμων αντιγηραντικών προϊόντων που συνδυάζουν επιστημονική γνώση, υψηλής ποιότητας δραστικά συστατικά και τεχνολογία αιχμής.

ΚΕΡΣΕΤΙΝΗ & ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΕΛΑΦΡΙΑΣ ΥΦΗΣ
ΛΙΠΑΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ
50mL / 1.69Fl.Oz.
Το ισχυρό αντιοξειδωτικό φλαβονοειδές Κερσετίνη διατηρεί τη ζωτικότητα των κυττάρων και βελτιώνει τη μορφολογία τους, βοηθώντας την επιδερμίδα να αντιμετωπίσει τα σημάδια του χρόνου. Ο δραστικός παράγοντας από Μυρτιά ρυθμίζει τις φυσικές λειτουργίες της επιδερμίδας και βοηθά στην καλύτερη συνεργασία μεταξύ των κυττάρων, αυξάνοντας την ελαστικότητα του δέρματος. Το εκχύλισμα mourera fluviatilis ρυθμίζει τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα, προσφέροντας συνεχή ενυδάτωση. To εκχύλισμα από το αλπικό βότανο Epilobium fleischeri μειώνει το μέγεθος των πόρων και ρυθμίζει την εμφάνιση της λιπαρότητας της επιδερμίδας.
PATENT PENDING
ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ

ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ
IN VITRO ΜΕΛΕΤΕΣ
Η σειρά Κερσετίνη & Βελανιδιά ενεργοποιεί την παραγωγή νέων κυττάρων και τη σύνθεση πρωτεϊνών από το πρώτο 24ωρο.
IN VIVO ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ*
• 91% των γυναικών διαπίστωσαν το δέρμα τους περισσότερο ματ/λιγότερο λιπαρό
• 94% των γυναικών διαπίστωσαν ορατή μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων
• 97% των γυναικών διαπίστωσαν σημαντική βελτίωση της υφής της επιδερμίδας τους [δέρμα πιο απαλό, συμπαγές και λείο]
• 100% των γυναικών διαπίστωσαν σημαντική αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος

ΚΕΡΣΕΤΙΝΗ
In vitro μελέτες σε ινοβλάστες [επιδερμικά κύτταρα] επιβεβαιώνουν τη δράση της Κερσετίνης -προέλευση από τη
Βελανιδιά- στους βασικούς βιολογικούς δείκτες γήρανσης:
• Mείωση έως και 39% του ενδοκυτταρικού οξειδωτικού φορτίου [ελεύθερες ρίζες]
• Επανορθωτική δράση σε ήδη γηρασμένα κύτταρα που επανακτούν το νεανικό τους φαινότυπο [φωτογραφημένα στο μικροσκόπιο]

* Tεστ αυτοαξιολόγησης / 8 εβδομάδες χρήσης

ΚΕΡΣΕΤΙΝΗ & ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ /  Η ΣΕΙΡΑ

ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ / ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ / SPF12 / ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ & ΞΗΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ 
ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ / ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ / SPF10 / ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ & ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ
ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ / ΚΡΕΜΑ ΕΛΑΦΡΙΑΣ ΥΦΗΣ / ΛΙΠΑΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ
ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ / ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ /  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ 
Θα ακολουθήσουν σύντομα:
ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ / ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ
ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚO & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚO / SERUM

 
FACTS
– Το πρωτεάσωμα δρα καταλυτικά στη διαδικασία αποδόμησης και απομάκρυνσης των κατεστραμμένων πρωτεϊνών από τα κύτταρα, ενώ συντελεί στην αποτοξίνωση των κυττάρων και στην απελευθέρωση των απαραίτητων δομικών στοιχείων [αμινοξέα] που χρειάζονται για τη δημιουργία νέων, υγιών πρωτεϊνών, όπως κολλαγόνο και ελαστίνη.
– Το μέγιστο διάστημα επιβίωσης των κυττάρων, χωρίς τη λειτουργία του πρωτεασώματος, είναι 24 ώρες. Αν η λειτουργία του πρωτεασώματος ανασταλεί, τα νεαρά κύτταρα αποκτούν φαινότυπο γηρασμένων μέσα σε 14 μόνο ημέρες, μία μη-αναστρέψιμη διαδικασία.
– Η ενεργότητα του πρωτεασώματος μειώνεται κατά τη γήρανση.
– Από τα 50 φυσικά ενεργά συστατικά που εξετάστηκαν, το φλαβονοειδές Κερσετίνη παρουσίασε εξαιρετική δράση στην αύξηση της ενεργότητας του πρωτεασώματος και στην ανανέωση των κυττάρων, σε σχέση με τους βασικούς βιολογικούς δείκτες γήρανσης.
– Όλα τα καλλυντικά προϊόντα –φυσικά, βιολογικά ή συμβατικά- υπακούουν στο ίδιο πρωτόκολλο διαδικασιών ελέγχου αποτελεσματικότητας, ώστε η σύγκριση μπορεί να γίνει επί ίσοις όροις. Η σειρά Κερσετίνη & Βελανιδιά έχει υποβληθεί σε κλινικές μελέτες από ανεξάρτητους φορείς, συμπεριλαμβανομένων blind trials και crash-tests με τα καλύτερα προϊόντα αντιγήρανσης της αγοράς, καταγράφοντας ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά σε όλα τα ουσιαστικά πεδία, μεταξύ των οποίων και η μείωση των ρυτίδων [μετρήσεις με εργαστηριακό εξοπλισμό / αξιολόγηση εθελοντών από ανεξάρτητους δερματολόγους].
– Πρώτη φορά παγκοσμίως έρευνα στον τομέα Πρωτεάσωμα και Ανθρώπινη Γήρανση ‘μεταφράζεται’ σε καλλυντικό προϊόν.
– Το ‘Πρόγραμμα Μοριακής και Κυτταρικής Γήρανσης’ του Ινστιτούτου Βιολογικών Ερευνών & Βιοτεχνολογίας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών [ΕΙΕ] αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρισμένα παγκοσμίως ερευνητικά προγράμματα στον τομέα Πρωτεάσωμα και Ανθρώπινη Γήρανση, ενώ για πρώτη φορά αποτελέσματα ερευνητικού προγράμματος του ΕΙΕ εφαρμόζονται σε προϊοντική σειρά.
– Η σειρά αντιγήρανσης Κερσετίνη & Βελανιδιά είναι μια παγκόσμια καινοτομία που επισφραγίζεται με την κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία [πατέντα] σε Ευρώπη και ΗΠΑ.