Τα NIKAS Junior γιορτάζουν την βράβευσή τους ως «Προϊόν της Χρονιάς 2010»

deltia typoy_nikastsoumpri.jpg

Αθήνα, 10 Φεβρουαρίου 2010

Η NIKAS με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει πως τα προϊόντα NIKAS Junior Πάριζα και Παριζάκι αναδείχθηκαν «Προϊόν της Χρονιάς» από τους Έλληνες καταναλωτές 2010, στην κατηγορία Τρόφιμα, επισφραγίζοντας έτσι μια μοναδική καινοτομία της NIKAS για τους μικρούς μας φίλους.
Η ανάδειξη των νικητών είναι αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας αγοράς της TNS-ICAP, στην οποία το καταναλωτικό κοινό καλείται να επιλέξει τα καλύτερα brands σε 13 κατηγορίες. Περισσότεροι από 3.000 καταναλωτές άνω των 15 ετών, βράβευσαν την καινοτομία, ξεχωρίζοντας επιλεγμένα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης. Tα NIKAS Junior διακρίθηκαν για την ποιότητα και την καινοτομία, κερδίζοντας επάξια την πρώτη θέση ανάμεσα σε πραγματικά εκλεκτά προϊόντα.

 

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της NIKAS, η κα. Νάσια Τσουμπρή, Senior Brand Manager, η οποία δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την συγκεκριμένη  βράβευση μιας και αποτελεί την πρώτη επίσημη αναγνώριση της νέας σειράς Nikas Junior! Η διάκριση αυτή από τους ίδιους τους καταναλωτές έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία γιατί έρχεται να επιβραβεύσει για άλλη μια φορά την στρατηγική επιλογή της NIKAS για καινοτομία».

Υπενθυμίζεται ότι τα NIKAS Junior Πάριζα και Παριζάκι είναι τα μόνα αλλαντικά που παρασκευάζονται από 2 είδη κρέατος – φρέσκο μοσχαρίσιο και χοιρινό – και έχουν μόλις 5% λιπαρά αποτελώντας ένα νόστιμο και θρεπτικό κολατσιό ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας.