Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στις Εναλλακτικές Θεραπείες

deltia typoy_domi alternatives.jpg

5/2/2010

Ο Όμιλος Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης ΔΟΜΗ, ανακοινώνει την έναρξη του γ’ κύκλου εγγραφών στο νέο πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα Advance Course in Alternative Therapies.

 

DOMH GROUP Σκοπός του προγράμματος:
Ο Όμιλος Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης ΔΟΜΗ, με την επιστημονική συνεργασία καταξιωμένων επαγγελματιών από το χώρο των εναλλακτικών θεραπειών, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οργανώνει και προσφέρει ένα απόλυτα εξειδικευμένο Advance Course in Alternative Therapies (Εναλλακτικές Θεραπείες) με σκοπό την επαγγελματική εξειδίκευση των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται σους κλάδους του wellness, του καλλωπισμού και της υγείας – ευεξίας γενικότερα. 

Διάρκεια – Έναρξη:
Η συνολική διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι 315 ώρες και ή έναρξη των μαθημάτων έχει προγραμματιστεί εντός στις 10 Μαρτίου 2010.

Περιγραφή:
Οι επιμέρους θεματικές ενότητες του προγράμματος, περιλαμβάνουν:
>Ρεφλεξολογία, 60 ώρες
>Ασιατική Μάλαξη – Shiatsu 40 ώρες
>Ταϊλανδέζικο Μασάζ 50 ώρες
>Ολιστικό Μασάζ 12 ώρες
>Rejuvance 50 ώρες
>Αθλητικό Μασάζ – Λεμφικό – Κυτταρίτιδα 40 ώρες
>Business Stress Release Massage & DO – IT Your Self Massage 8 ώρες
>Pregnancy Massage 5 ώρες
>Βρεφικό Μασάζ 5 ώρες
>Hot & Aroma Stones Massage και Μασάζ με Πουγκιά 18 ώρες
>Ανθοϊάματα Μπαχ 3 ώρες
>Aura – Soma 18 ώρες
>Λασποθεραπεία 3 ώρες
>Σοκολατοθεραπεία 3 ώρες

Σε ποιούς απευθύνεται:
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Αισθητικούς, Spa Therapist, Φυσικοθεραπευτές, Εναλλακτικούς Θεραπευτές, επαγγελματίες του κλάδου καλλωπισμού καθώς και σε φοιτητές, σπουδαστές και αποφοίτους αντίστοιχων σχολών ΤΕΙ και ΙΕΚ.

Οφέλη:

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος ΔΟΜΗ, διαθέτει Health & Spa Studios υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής, σύμφωνα με τα πρότυπα και τις απαιτήσεις των μεγαλυτέρων Spa, Ξενοδοχειακών Μονάδων και Φυσικοθεραπευτηρίων ενώ εξασφαλίζει στους αποφοίτους του με τις συνεργασίες που επιτυγχάνει, μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των εναλλακτικών θεραπειών με υψηλές απαιτήσεις και αποδοχές.

Δηλώσεις Συμμετοχής:
Όμιλος Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης ΔΟΜΗ, αρμόδια κα Τ. Χατζοπούλου.
Χ. Τρικούπη 17, Αθήνα, Τηλ. 210 3800 300