new5_Photo_FITNESS.jpg

…την Ημέρα της Γυναίκας!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα Δημητριακά Ολικής Αλέσεως FITNESS της NESTLÉ και το Mad TV γιόρτασαν την Ημέρα της Γυναίκας διοργανώνοντας τον πιο “Mad” διαγωνισμό, MAD 4 FITNESS!

 Η τυχερή νικήτρια του MAD 4 FITNESS, τη Δευτέρα 8 Μαρτίου, παρέα με 3 φίλες της έζησαν την αξέχαστη εμπειρία ενός privé Fitness breakfast party. Σε σουίτα 5 αστέρων του πολυτελούς ξενοδοχείου Astir Palace στη Βουλιαγμένη, οι τυχερές απόλαυσαν ένα πλούσιο πρωινό γεύμα με FITNESS breakfast buffet & beauty therapies. Το πάρτι κορυφώθηκε με ένα special dj set αλλά και ένα exclusive live show με τον Κώστα Μαρτάκη αποκλειστικά για τις 4 φίλες.

Τα Δημητριακά Ολικής Αλέσεως FITNESS της NESTLÉ γιόρτασαν και φέτος την Ημέρα της Γυναίκας προσφέροντας μοναδικές στιγμές απόλαυσης και απίστευτα δώρα!      

 

 

Σχετικά με τα Δημητριακά Πρωινού Ολικής Αλέσεως FITNESS της NESTLÉ

 

Η σειρά δημητριακών FITNESS της NESTLÉ αποτελεί την καλύτερη λύση για ένα ισορροπημένο πρωινό, αλλά και για ένα ελαφρύ γεύμα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η σειρά περιλαμβάνει έξι μοναδικές γεύσεις τραγανών νιφάδων σιταριού Ολικής Αλέσεως: τα απλά FITNESS, τα FITNESS & Fruits με Αντιοξειδωτικά, τα FITNESS Chocolate, τα FITNESS Dark Chocolate, τα FITNESS & Yoghurt, τα FITNESS Honey & Almonds και τέλος, τα FITNESS Bars (κλασσική, φράουλα, σοκολάτα, σοκολάτα-πορτοκάλι, σοκολάτα γάλακτος, σοκολάτα γάλακτος με γεύση φουντούκι και λευκή σοκολάτα). Τι κάνει όμως τα δημητριακά Ολικής Αλέσεως FITNESS της NESTLÉ τόσο ξεχωριστά; Το μυστικό βρίσκεται στην Ολική Άλεση! Με τον όρο «Ολική Άλεση» εννοούμε την επεξεργασία κατά την οποία όλα τα μέρη του σπόρου αλέθονται μαζί έτσι ώστε να διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά του. Αυτός είναι και ο λόγος που τα δημητριακά Ολικής Αλέσεως είναι πλούσια σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες. Έρευνες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση δημητριακών ολικής αλέσεως βοηθάει στη ρύθμιση του βάρους του σώματος, στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος καθώς και στη μείωση των κινδύνων εμφάνισης διαβήτη και καρδιαγγειακών νοσημάτων.