Βλέπεις NIKAS είναι καλό και αυτά τα Χριστούγεννα!

deltia typoy_nikasxmas1.jpg

Απίθανες εορταστικές συσκευασίες για τις αγαπημένες απολαύσεις!

Αθήνα, 10 Δεκεμβρίου 2009. Η αγαπημένη σας εταιρεία αλλαντικών NIKAS σας εύχεται Χρόνια Πολλά μέσα από… τις απίθανες χριστουγεννιάτικες συσκευασίες των προϊόντων της! Μέσα στο άκρως εορταστικό κλίμα, η NIKAS σας προ(σ)καλεί να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα με τη μοναδική ποιότητα και την απαράμιλλη γεύση των αλλαντικών της, που 40 χρόνια τώρα φροντίζει να προσφέρει στο τραπέζι σας.

Χαρούμενα χριστουγεννιάτικα χρώματα και σχέδια έντυσαν τις συσκευασίες της κλασσικής σειράς αλλαντικών NIKAS και σας περιμένουν για να… συνοδεύσουν από ένα απλό σπιτικό γεύμα έως και τις πιο ευφάνταστες δημιουργίες σας στο γιορτινό τραπέζι! Η NIKAS με την έμπνευση, το μεράκι και την αγάπη της επιθυμεί να δημιουργεί πάντα κορυφαίας ποιότητας αλλαντικά, ενσωματώνοντας όλη τη γνώση, την παράδοση και την αυθεντικότητα που τη διακρίνουν και, σε συνδυασμό με την απαράμιλλη γεύση, μπορούν να κάνουν ακόμη και τις πιο απλές καθημερινές σας στιγμές να μοιάζουν πραγματικά μοναδικές, μια ευκαιρία για γιορτή!
parizaki_xmasΝιώστε, λοιπόν, την ατμόσφαιρα γιορτής με τα αγαπημένα σας πρόσωπα συνοδεία της αγαπημένης γεύσης NIKAS να σας πλημμυρίζει κάθε στιγμή! Γιατί… βλέπεις NIKAS είναι καλό και αυτά τα Χριστούγεννα!

Οι υπέροχες χριστουγεννιάτικες συσκευασίες εφαρμόστηκαν στην κλασσική σειρά RED LINE (μορταδέλα, γαλοπούλα, ζαμπόν, σαλάμι, μπέϊκον), στα κλασικά παριζάκια NIKAS (330γρ & 660γρ) καθώς και στις συσκευασίες των λουκάνικων Φρανκφούρτης και γαλοπούλας.