Η ρεβάνς στο Botox

new2_4166522a_blog.jpg
Η αγαπημένη μαγική ενεσούλα των γυναικών και όχι μόνο, που για δεκαετίες χαρίζει απλόχερα την αστραφτερή της ομορφιά και χαρούμενη όψη στα πρόσωπα, δέχεται το πρώτο σοβαρό της πλήγμα στη θέση προτίμησης έναντι εναλλακτικών μεθόδων.

Η απλότητα η αμεσότητα και το αποτέλεσμα του Botox στα κουρασμένα πρόσωπα το έφεραν στην ύψιστη θέση χρήσης του για την απάλειψη ρυτίδων έκφρασης και χρόνου. Αλλά και η χρήση του ως πρόληψη για τα σημάδια του χρόνου είναι ήδη διαδεδομένη.
Η παντοδυναμία του στην κοσμητική ιατρική κυριαρχεί. Για πόσο όμως;
Μήπως τα αδύνατα σημεία  του το προδίδουν στην συνείδηση των πιστών του φίλων;
Το μεγαλύτερο μειονέκτημα που είναι η διάρκεια δράσης του που πολλές φορές παράδοξα γίνεται πλεονέκτημα σε περιπτώσεις ανεπιθυμήτων αποτελεσμάτων ή παρενεργειών…. «3, 4, 5 μήνες η δράση του; Αν το αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί καλύτερα  να φύγει, κάνουμε λίγη υπομονή και πάλι όπως πριν, ευτυχώς».
Αν όμως μας αρέσει τι κρίμα τελείωσε η δράση του. Άντε πάλι στον γιατρό μας για τα τρυπηματάκια μας. Ευκαιρία να τον δούμε και τι άλλο θα μας προτείνει. Κάτι ξέχασα όμως πάλι θα ξεφραγκιαστώ και αν δεν τα ’χω;  Τι κεφαλικός φόρος και αυτός, κυριολεκτικά κεφαλικός.
«Αφού όμως  αιωνιότις της ομορφιάς δεν υπάρχει και χρειάζεται συντήρηση ας είναι λιγότερο συχνή τουλάχιστον για χρόνια, αλλά και πιο αποτελεσματική , πιο μόνιμη, πιο φυσική, και αυτό το παγωμένο βλέμμα…., το φρύδι πάντοτε ψηλά αλλά και με έκφραση, δεν θα ήταν καλύτερα;».
Η μόνη απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα έρχεται πάλι από την πλαστική κοσμητική χειρουργική που πρωτοπόρος θα δώσει την λύση. Και μόνιμο αποτέλεσμα  και φυσικό και με έκφραση και με νεανικό look και απελευθέρωση από το πόδι της χήνας και τέντωμα μετώπου και βλέμμα αστραφτερό και φρύδια στην θέση τους ψηλά αλλά και ασφάλεια με λίγο κόπο και τελικά λιγότερο χρήμα.
Η τεχνολογία και η επιστήμη με καταλύτη την καλή τέχνη  δίνουν την απόλυτη επιτυχία στο ζητούμενο.
Η ενδοσκοπική χειρουργική επιτρέπει την επίτευξη χειρουργικών χειρισμών χωρίς να μπαίνει εξωτερικά νυστέρι και γρήγορη αποκατάσταση. Έτσι λοιπόν δύο τρυπούλες μέσα στα μαλλιά επιτρέπουν στον πλαστικό χειρουργό να δείξει όλη του την τέχνη με το να διαμορφώσει την γοητεία στο πρόσωπο που έχει ανάγκη.
Βάζει λοιπόν τους ιστούς κάτω από το δέρμα στην νεανική τους θέση και τους στερεώνει με τα πιο τέλεια συστήματα που η τεχνολογία μας έχει δώσει. Απορροφήσιμα  υλικά που δίνουν την θέση τους σε μόνιμα αποτελέσματα. Τεντώνεται και το δέρμα και ανυψώνονται τα χαρακτηριστικά εκεί που θέλουμε.
Γρήγορη αποκατάσταση σε 3 ημέρες με λίγο μεϊκ απ χωρίς επιδέσμους και ορατά σημάδια.
Η ενδοσκοπική χειρουργική παίρνει την ρεβάνς μετά από μια περίοδο στασιμότητας έναντι του πάντα αγαπητού μας Botox. Μήπως ήρθε η ώρα να το ξεχάσουμε;
Όχι, τα εργαλεία όποτε και να αντικαθίστανται παραμένουν πάντα στην υπηρεσία μας όταν θα τα ξαναχρειαστούμε.
Έτσι λοιπόν η ενδοσκοπική χειρουργική μπορεί να δίνει μακρόχρονα αποτελέσματα αλλά σε επιμέρους περιπτώσεις το  Botox είναι η εύκολη λύση.

Ρήγας Γεώργιος

Πλαστκός Χειρουργός