Τα Δημητριακά FITNESS στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας

new2_synedrio fitness.jpg

Τα Δημητριακά Ολικής Αλέσεως FITNESS της NESTLÉ, δίνοντας πάντα το παρόν στα σημαντικά ραντεβού στον τομέα της διατροφής, συμμετείχαν ενεργά στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής και Διαιτολογίας, που πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως τις 15 Νοεμβρίου 2009 στο Θέατρο Badminton. 

 

 Το συνέδριο, παρακολούθησαν περίπου 1000 διαιτολόγοι-διατροφολόγοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τα νέα ερευνητικά δεδομένα στον τομέα της διατροφής, Επίσης, μέσα από συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και διαλέξεις είχαν τη δυνατότητα να αναλύσουν σε βάθος με διακεκριμένους Έλληνες και ξένους ειδικούς σημαντικά θέματα του αντικειμένου τους.

 

Στο πλαίσιο των συζητήσεων αυτών, τα Δημητριακά Ολικής Αλέσεως FITNESS της NESTLÉ συμμετείχαν ενεργά σε διάλεξη με ομιλήτρια την κα. Laure JollyZarrouk, διατροφολόγο της CPW (Cereal Partners Worldwide). Η κα. Laure JollyZarrouk, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της με θέμα «Τελευταία δεδομένα για τα οφέλη της ολικής αλέσεως», παρουσίασε τα τελευταία νέα σχετικά με τις ευεργετικές ιδιότητες κατανάλωσης προϊόντων ολικής αλέσεως. Ειδική αναφορά έγινε σε σύγχρονες επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν την συμβολή των δημητριακών ολικής αλέσεως στην διαχείριση του βάρους. Επιπλέον επισημάνθηκε ότι οι άνθρωποι που καταναλώνουν δημητριακά για πρωινό τείνουν να έχουν ένα υγιέστερο σωματικό βάρος σε σχέση με εκείνους που δεν καταναλώνουν.

 

Τα Δημητριακά Ολικής Αλέσεως FITNESS της NESTLÉ αποτελούν μια γευστική και παράλληλα θρεπτική επιλογή για το πρωινό. Η καθημερινή κατανάλωσή τους συμβάλλει στη σωστή λειτουργία του οργανισμού και στη διατήρηση ενός ισορροπημένου διαιτολογίου.

 

Σχετικά με τα Δημητριακά Πρωινού Ολικής Αλέσεως FITNESS της NESTLÉ

Η σειρά δημητριακών FITNESS της NESTLÉ αποτελεί την καλύτερη λύση για ένα ισορροπημένο πρωινό, αλλά και για ένα ελαφρύ γεύμα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η σειρά περιλαμβάνει έξι μοναδικές γεύσεις τραγανών νιφάδων σιταριού Ολικής Αλέσεως: τα απλά FITNESS, τα FITNESS & Fruits με Αντιοξειδωτικά, τα FITNESS Chocolate, τα FITNESS Dark Chocolate, τα FITNESS & Yoghurt, τα FITNESS Honey & Almonds και τέλος, τα FITNESS Bars (κλασσική, φράουλα, σοκολάτα, σοκολάτα-πορτοκάλι, σοκολάτα γάλακτος, σοκολάτα γάλακτος με γεύση φουντούκι και λευκή σοκολάτα). Τι κάνει όμως τα δημητριακά Ολικής Αλέσεως FITNESS της NESTLÉ τόσο ξεχωριστά; Το μυστικό βρίσκεται στην Ολική Άλεση! Με τον όρο «Ολική Άλεση» εννοούμε την επεξεργασία κατά την οποία όλα τα μέρη του σπόρου αλέθονται μαζί έτσι ώστε να διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά του. Αυτός είναι και ο λόγος που τα δημητριακά Ολικής Αλέσεως είναι πλούσια σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες. Έρευνες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση δημητριακών ολικής αλέσεως βοηθάει στη ρύθμιση του βάρους του σώματος, στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος καθώς και στη μείωση των κινδύνων εμφάνισης διαβήτη και καρδιαγγειακών νοσημάτων.