deltia typoy_HCWlogo.jpg

23 -24-25 Οκτώβριος 2009
Παρασκευή 12:00–21:00 – Σάββατο & Κυριακή 12:00–18:00

Το Healthy City Walk ξεκινάει από την απλή ιδέα να ενημερώσει το κοινό που ζεί ή εργάζεται στο κέντρο της Αθήνας, για το που μπορεί να βρεί healthy & fitness places και πως μπορεί να εντάξει έναν υγιεινό τρόπο ζωής στην καθημερινότητά του.

Το κέντρο της Αθήνας θα γεμίσει με ανθρώπους και φίλους που θα γυρνάνε με χάρτες στα χέρια και σημειώσεις προσπαθώντας να εντοπίσουν τα healthy points και να δοκιμάσουν υπηρεσίες ευεξίας, υγείας, άθλησης και σωστής διατροφής. Τα healthy points του κέντρου θα παραμείνουν στη διάθεση του κοινού ανοιχτά για ένα τριήμερο, 23-24-25 Οκτωβρίου (OPEN DAYS), για δωρεάν συνεδρίες, επισκέψεις, δοκιμές, πληροφόρηση αλλά και πλούσια δώρα.
Στο Healthy City Walk το κοινό έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί από Spa & Fitness Center πολυτελών ξενοδοχείων έως studio εναλλακτικών μεθόδων άθλησης και σχολές χορού, από κέντρα διατροφής και υγείας έως καφέ και εστιατόρια με συνταγές και προτάσεις σωστής διατροφής.
και να αποφασίσει:
τι τρόπος ζωής τον εκφράζει, τι τρόπο άθλησης μπορεί να εντάξει στο σύγχρονο αστικό πρόγραμμά του και τι τρόπο διατροφής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε πολλές προκλήσεις αλλά και ελλείψει ελεύθερου χρόνου.

25/10  19:00 Closing event-Workshops*
Soul Stereo Gallery-Bar-Restaurant
Ευρυπίδου 65, Ψυρρή

Ομιλίες από:
Εκπρόσωπο γιατρό-διατροφολόγο της Ελληνικής Εταιρίας κατά της Παχυσαρκίας
Εκπρόσωπο της μη κερδοσκοπικής εταιρίας κατα των διαταραχών πρόσληψης τροφής ΄΄Ανάσα΄΄
Εκπρόσωπο της κοινωφελής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης κατά του καρκίνου ΄΄BE STRONG΄΄

Workshops
΄΄Ορθοσωμία και ασκήσεις σωστής θέσης στο γραφείο΄΄ Στέφανος Κουζούνης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού – Ιδρυτής συστήματος CYBA

΄΄Massage για εργαζόμενους στο χώρο εργασίας΄΄
Σάββας Ξένος, Εκπαιδευτής μασάζ & εναλλακτικών θεραπειών, Backpromassage

Θα ακολουθήσει party από τους μουσικούς παραγωγούς Best radio 92.6  & Εν λευκώ 87.7

*Είσοδος ελεύθερη
Περισσότερες πληροφορίες : www.healthycitywalk.gr