Η Amstel χορηγός του Εθνικού Θεάτρου

deltia typoy_amstel1.jpg

Η πιο αγαπημένη μπίρα στην Ελλάδα, παρούσα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Πουθενά» του Δημήτρη Παπαϊωάννου.

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2009: Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. βρίσκεται κοντά στο Εθνικό Θέατρο για 2η συνεχή χρονιά. Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, στο ξεκίνημα της νέας  Κεντρικής σκηνής, στο ανακαινισμένο κτήριο Τσίλλερ, η Amstel, η Amstel Pulse & η Amstel Bock, προσέφεραν ειδικά σχεδιασμένο μενού, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Πουθενά» του Δημήτρη Παπαϊωάννου.

Ο Νίκος Περάκης και ο κριτικός κινηματογράφου Ορέστης Ανδρεαδάκης έδωσαν το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Πουθενά»Το παρών έδωσαν αρκετοί εκπρόσωποι του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου καθώς και επώνυμοι καλλιτέχνες όπως η Χάρις Αλεξίου, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, η Λυδία Κονιόρδου, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η Πόπη Διαμαντάκου, ο Νίκος Περράκης, ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης, ο Χρήστος Λούλης, ο Μηνάς Χατζησάββας κα.   

Ο παρουσιαστής Γιώργος Αμυράς απολαμβάνοντας μια Amstel μετά την πρεμιέρα της παράστασης «Πουθενά»Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία με την Amstel, έχοντας σταθερή δέσμευση στην υποστήριξη μεγάλων  πολιτιστικών δρώμενων, δε θα μπορούσε να λείπει από τη σημαντικότερη θεατρική σκηνή της χώρας. Απολαύστε υπεύθυνα τις πιο ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις παρέα με την Amstel.