fitsudio.jpg

To Fitstudio.gr είναι ένας ιστοχώρος με καινοτόμες ιδέες όσον αφορά το personal training και την σωματική άσκηση γενικότερα. Η ομάδα του Fitstudio αναλαμβάνει ατομικά μαθήματα κατ΄οίκον σε πολύ οικονομικά πακέτα τιμών.

Μέσα από μια ποικιλία προγραμμάτων μπορεί ο καθένας να επιλέξει εκείνο το πρόγραμμα για το οποίο ενδιαφέρεται και να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα άσκησης άμεσα στο σπίτι του χωρίς τις άσκοπες μετακινήσεις από και προς το γυμναστήριο.

Επίσης στην ιστοσελίδα www.fitstudio.gr μπορεί κανείς να βρει βίντεο με ασκήσεις καθώς και προγράμματα για απώλεια βάρους, μυϊκή ενδυνάμωση, προγράμματα για πόνους στην μέση καθώς και για διάφορες ευπαθείς ομάδες, όπως άτομα με κινητικά προβλήματα, οστεοπόρωση κ.α. Ακόμη μπορεί κανείς να ενημερωθεί, μέσα από μια ποικιλία άρθρων, σχετικά με την άσκηση και με συναφή θέματα γύρω από την υγεία, την διατροφή, τις χρόνιες παθήσεις και πολλά άλλα θέματα.

Ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας και της ομάδας Fitstudio.gr κ. Κώνστας Επαμεινώνδας είναι Μ.Sc Φυσικής Αγωγής και πιστοποιημένος personal trainer. Στόχος του είναι να μυήσει όσο περισσότερους ανθρώπους να συμμετέχουν σε προγράμματα άσκησης και να αναδείξει την μεγάλη αξία που αυτή φέρει στην συνολική υγεία του κάθε ατόμου καθώς επίσης και στην πρόληψη και βελτίωση από διάφορες παθήσεις –ασθένειες.

Γι’ αυτό με την προσωπική γυμναστική μπορεί ο καθένας να γυμναστεί στον χώρο του και κάτω από την σωστή επιτήρηση ώστε επιτύχει τα αποτελέσματα τα οποία επιθυμεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την γυμναστική στο σπίτι, την έναρξη γυμναστικής στο σπίτι, τα προγράμματα άσκησης και τιμών επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.fitstudio.gr ή επικοινωνήστε μέσω email στέλνοντας τις απορίες σας στο info@fitstudio.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 6947332046 (κ.Κώνστας Επαμεινώνδας).