deltia typoy_Girl.jpg

AUTUMN WINTER 2009

Monsoon Girl

Tα μικρά κορίτσια υποδέχονται τη νέα σεζόν σε ένα μαγεμένο δάσος! Η συλλογή Enchanted Forest επηρεασμένη από τη φύση και τα δέντρα αναμειγνύει μοτίβα λουλουδιών ζωγραφισμένα στο χέρι και έντονα χρώματα, σε μεταξωτά και βελουτέ υφάσματα.

Μία σκοτεινή παλέτα από αποχρώσεις του μελανιού, του πράσινου και του μπορντό ζωντανεύει με πινελιές από ώχρα και ροζ και δημιουργεί βρετανικά τουΐντ σακάκια και πλισέ φορέματα. Για το πάρτυ, ονειρική διάθεση με πέταλα και σκίτσα με νεράιδες σε θηλυκές αποχρώσεις, φούξια, μπλε και ρουμπινί ενώ ρευστά υφάσματα, φουσκωτά μανίκια και βολάν ενισχύουν τη ρομαντική ατμόσφαιρα και την κίνηση των ρούχων.

Στη συνέχεια, η συλλογή Babushka με φολκλόρ επιρροές από τη Νότιο Αμερική και τις ρώσικες κούκλες και ολόφρεσκια προσέγγιση, υιοθετεί μοτίβα φουλαριών και περίτεχνες λεπτομέρειες με πον πον σε αναπάντεχους συνδυασμούς του μοβ με φλούο κοραλί, χρυσό και ανθρακί. Mongolian γιλέκα και αφγανικά παλτό με φολκλόρ κεντήματα συμπληρώνουν ιδανικά μεσάτα φορέματα με απλικέ διακοσμήσεις και έντονα γαζιά. alt

Όταν ο Χειμώνας προχωρά, χαριτωμένα λουλούδια και σύγχρονη Σκανδιναβική αισθητική δημιουργούν τη συλλογή Archive. Με κοριτσίστικη γοητεία, χοντρά πλεκτά συνδυάζονται με ντελικάτες μπλούζες και η χρωματική βάση του γκρι δημιουργεί αντίθεση με ζωηρά ροζ, υδάτινα πράσινα και ουδέτερα μπεζ. Οι λεπτομέρειες origami και τα ανεπιτήδευτα στολίδια προσθέτουν σύγχρονο χαρακτήρα.

Το styling για το party δίνει έμφαση στις φόρμες των 50’s και την αιθέρια φινέτσα της σειράς Papillion. Φορέματα χορού σε γραμμή αμπίρ και μακριές ταφταδένιες φούστες από ανάγλυφο κρεπ και ρευστό μετάξι διακοσμούνται με αφηρημένα φλόραλ μοτίβα. Η θηλυκή χροιά της συλλογής προβάλλεται με τόνους απαλού γαλάζιου, σκοτεινού λιλά και αποχρώσεις του ιβουάρ.

Monsoon Boy

Με έμπνευση το αυτοκίνητο, η συλλογή Road Trip προσκαλεί τα μικρά αγόρια σε ένα περιπετειώδες ταξίδι στην Route 66. Τ-shirts και μπλούζες με κουκούλα με στάμπες σημάτων από τις αμερικάνικες λεωφόρους, μοτίβα αυτοκινήτων ταχύτητας και απλικέ αρκουδάκια. Ζακάρ πουλόβερ και καρό πουκάμισα σε πράσινο των φύλλων και γήινους τόνους ενισχύουν την ανεπιτήδευτη ρετρό αίσθηση.

Η συλλογή Urban, με έμπνευση από τα graffiti και το Λονδρέζικο τοπίο, χρησιμοποιεί μοτίβα από τα κτίρια και τον ορίζοντα της μεγαλούπολης. Το κλασικό λονδρέζικο μαύρο ταξί και τα ιστορικά σημεία της αγγλικής πρωτεύουσας ζωντανεύουν σε σκίτσα με graffiti αισθητική, χαρίζοντας μια μοντέρνα νότα στο look.

Στα καταστήματα Monsoon

Εμπορικό Κέντρο The Mall, Μαρούσι τηλ. 210-6300275

Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos, Πυλαία, Θεσσαλονίκη τηλ. 2310-475819

Εμπορικό Κέντρο My Mall, Φράνκλιν Ρούζβελτ 285, Λεμεσός, Κύπρος τηλ.+357-25343777

Και στα επιλεγμένα καταστήματα Accessorize

Ερμού, Γλυφάδα ,Χαλάνδρι, Πειραιώς-Εμπορικό Κέντρο Athens Heart, Αεροδρόμιο, Θεσσαλονίκη-Τσιμισκή70, Λάρισα-Ρούσβελτ 27Α και Εμπορικό Κέντρο Pantheon Plaza ,Ιωάννινα,Λευκωσία, Εμπορικό κέντρο The Mall Cyprus