Το καλοκαίρι πλησιάζει… Ας φροντίσουμε όλοι τη γραμμή μας με NIKAS Viveur!

deltia typoy_Nikas viveur pre summer.jpg

Αθήνα, 14 Μαΐου 2009. Καθώς οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν, η NIKAS μας φέρνει τα πιο ευχάριστα και… γευστικά νέα για τη γραμμή μας: Με τη γαλοπούλα NIKAS Viveur μπορούμε όλοι να είμαστε σε άψογη φόρμα, γεμάτοι ενέργεια αλλά και… αυτοπεποίθηση στις εξορμήσεις αλλά και στις καλοκαιρινές εξόδους μας! Με 30% λιγότερο αλάτι αλλά και μόνο 1% λιπαρά, η γαλοπούλα NIKAS Viveur αποτελεί την ιδανική διατροφική επιλογή για να απολαμβάνουμε όλη τη γεύση NIKAS χωρίς τύψεις!

Η NIKAS με τη γαλοπούλα Viveur υπόσχεται να μας βοηθήσει να διατηρήσουμε τη γραμμή μας εν όψει του καλοκαιριού, χωρίς να στερηθούμε τίποτα από τις μικρές καθημερινές μας απολαύσεις. Με την ελαφριά της γεύση μας συντροφεύει είτε ως σνακ στο γραφείο, είτε ως κάτι ελαφρύ και γρήγορο το βράδυ ή ακόμα και στην παραλία σε ένα γευστικό και υγιεινό σάντουιτς!

Στο πλαίσιο πάντα μιας ισορροπημένης διατροφής λοιπόν, τα αλλαντικά NIKAS Viveur με 30% μειωμένο αλάτι και ελάχιστα λιπαρά αποτελούν και τους καλοκαιρινούς μήνες μια ιδανική και άκρως γευστική διατροφική επιλογή, φυσικά με την ποιότητα NIKAS! Γιατί… «Βλέπεις NIKAS… είναι καλό»!