Κόκκινη σάλτσα (υλικά για την παρασκευή ενός φλιτζανιού έτοιμης σάλτσας)

new18_tn_8506019_m.jpg

Υλικά

 

1 φλιτζάνι χυμό ντομάτας

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

½ σκελίδα σκόρδο ή ¼ ψιλοκομμένο κρεμμύδι

φρέσκο ή ξερό βασιλικό

αλάτι, πιπέρι

  

Εκτέλεση

 

Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο (ή το ψιλοκομμένο κρεμμύδι). Προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας, το αλάτι, το πιπέρι και το βασιλικό. Αφήνουμε να βράσει και σερβίρουμε πάνω από τα μακαρόνια ανάλογα με την ποσότητα που μας συστήνεται.