Χρήσιμες πληροφορίες όσον αφορά το make up tattoo…

tattoo make up.JPG

Το μόνιμο μακιγιάζ, όσον αφορά την αισθητική του χρησιμότητα, απευθύνεται σε γυναίκες αλλά κ σε άντρες που θέλουν να διορθώσουν, να τελειοποιήσουν ή να τονίσουν κάποιο χαρακτηριστικό τους.

Γίνετε με την μέθοδο της δερματοστιξίας αλλά με πιο συμβατά για το πρόσωπο μηχανήματα που παρέχουν τη δυνατότητα χρησιμοποίησης αναισθητικής κρέμας για ανώδυνη εφαρμογή.
Μας παρέχει την δυνατότητα επιλογής μεταξύ ενός φυσικού αποτελέσματος ή πιο έντονου ανάλογα με τις προτίμηση κ την διάθεση μας.

Όσον αφορά τα φρύδια, μπορεί να δώσει σχήμα ή να τονίσει το σχήμα των φρυδιών, να καλύψει κάποια κενά (λόγω κακής αποτρίχωσης ή ατυχήματος), ή και να δημιουργήσει σχήμα σε ανύπαρκτα φρύδια.

Για όσες από εσάς θεωρείται απαραίτητη διαδικασία, να ζωγραφίσετε τα φρύδια σας πριν βγείτε από το σπίτι, ή με το που θα ξυπνήσετε το πρωί κ σας αγχώνει η ιδέα της θάλασσας ή του γυμναστηρίου, θα λατρέψετε το μόνιμο μακιγιάζ κ όσον αφορά την εξοικονόμηση χρόνου αλλά κ την αποβολή του άγχους μην τυχόν κ ξεβάψουν τα φρύδια σας κ θα μπορείτε να χαρείτε άφοβα δραστηριότητες που πριν σας άγχωναν!

Υπάρχουν 3 τεχνικές για να διαλέξετε πια σας ταιριάζει καλύτερα.

Η tribal τεχνική

Η τεχνική τρίχα-τρίχα

Η τεχνική 3D (τρισδιάστατο)

Υ.Γ. Τα φρύδια είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του προσώπου μας αλλά ελάχιστες το γνωρίζουν. Δίνει έμφαση κ ένταση στο βλέμμα μας. Μπορεί να μας κάνει sexy ή να μας δείχνει μόνιμα, λυπημένες… Όσο ωραία μάτια κ αν έχεις… αν δεν τα βάλεις στη σωστή κορνίζα… έχεις απώλεια ομορφιάς… σκέψου το λίγο!

Όσον αφορά τα μάτια, μπορεί να υπογραμμίσει το βλέμμα ανάμεσα στις βλεφαρίδες κ να τις κάνει να φαίνονται πιο πυκνές, να αλλάξει το σχήμα των ματιών (eyeliner) ή να τονίσει το ήδη υπάρχον.

Η ένταση κ το χρώμα είναι δική μας επιλογή.Επίσης μπορούμε να διαλέξουμε αν θέλουμε να τονίσουμε όλο το βλέφαρο ή απλώς μόνο την εξωτερική γωνία κ αυτό ισχύει κ για το πάνω βλέφαρο αλλά κ για το κάτω.

Όσον αφορά τα χείλη, έχουμε την δυνατότητα επιλογής είτε ενός περιγράμματος σε φυσική ή πιο έντονη απόχρωση (lipliner), είτε foul color, δηλαδή γέμισμα κ μέσα από την γραμμή για πιο φυσικό αποτέλεσμα.Άχρωμα, λεπτά ή ασύμμετρα χείλη ή ακόμα κ ελλειπτικά χάρη στο μόνιμο μακιγιάζ μπορούν να γίνουν τέλεια κ όσον αφορά το σχήμα αλλά κ το χρώμα. Είναι η ιδανική λύση πριν τη σιλικόνη ή το jel για όσες από εσάς το σκέφτεστε, σαφώς πιο οικονομικό κ μακροχρόνιο.

Στο τριχωτό της κεφαλής τώραΊσως να έχει τύχει να δείτε (όσες από εσάς ασχολείστε με προσθετική μαλλιών..), τα μικρά κενά που παρουσιάζονται από τις τρέσες στο κεφάλι. Κι αλίμονό μας αν φυσήξει αέρας κ δεν φοράμε σκούφο ή καπέλο! Το μόνιμο μακιγιάζ μας δίνει την δυνατότητα να τα καλύψουμε ώστε το πρόβλημα να μην είναι τουλάχιστον ορατό!

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με το μόνιμο μακιγιάζ, πολύ ευχαρίστως θα ανταποκριθώ κ μη διστάσετε να ρωτήσετε.

 

Mara’Studio

Τηλ. 6947016901

 http://marastudios.WebStarts.com/