Τα trends της φετινής σεζόν

mentrends_iceberg3.jpg

It smells Russian air! Τι εννοούμε; Η φετινή μόδα είναι επηρεασμένη από τη ρώσικη μαφία και προσδίδει στον άντρα μια άγρια γοητεία. Τολμήστε ρούχα με γούνινες λεπτομέρειες, αλλά και εμπριμέ σχέδια σε πουκάμισα, ζακέτες αλλά και στα μπλουζάκια.

Οι γούνινες λεπτομέρειες κάνουν την εμφάνιση τους κυρίως σε τελειώματα από τζάκετ, σε σακάκια αλλά και σε εσωτερική επένδυση από ζακέτες. Εάν πάλι φοβάστε ότι το συγκεκριμένο trend αφορά μόνο τη φετινή σεζόν τότε επιλέξτε μπουφάν με αποσπώμενες γούνινες κουκούλες!

Ένα ακόμα “must” της φετινής σεζόν αποτελούν τα βελούδινα σακάκια σε στο χρώμα του μαύρου αλλά και του καφέ. Ακόμη όσον αφορά τα αντρικά πανωφόρια φέτος επανέρχονται δυναμικά και τα δερμάτινα τζάκετ το μήκος των οποίων δεν υπερβαίνει το ύψος των γοφών ή τα πόδια πάνω από το γόνατο.

Τολμήστε και φέτος τα μαντήλια και επιλέξτε, εάν δεν θέλετε κάτι extreme, ουδέτερα και αυστηρά χρώματα όπως το μαύρο και το καφέ. Για τους πιο τολμηρούς υπάρχουν και εμπριμέ χρώματα αλλά και έντονα ριγέ.

Τέλος η φετινή μόδα επιτάσσει και ένα νέο πιο brutal στυλ με έντονες παραπομπές στο εργατικό outfit.Τα παντελόνια είναι τζιν και χακί, τα μπλουζάκια έχουν καρό και πορτοκαλί χρώμα, στα παπούτσια έχουμε δυναμικό come back στα ορειβατικά, αλλά και τα σκουφάκια κάνουν την επάνοδό τους!

{gallery}mentrends{/gallery}