Στραπατσάδα

new11_3842196_blog.jpg

Υλικά (Μερίδες 2, 200kcals/Mερίδα)

 

2  κρόκοι αυγών  και 4 ασπράδια

½ κιλό ντομάτες    

1 μεγάλο κρεμμύδι,     

αλάτι

πιπέρι

 

Εκτέλεση

 

Ψιλοτρίβετε το κρεμμύδι

Πλένετε και ψιλοκόβετε τις ντομάτες.

Χτυπάτε καλά τα αυγά με το σύρμα.

Προσθέτετε το κρεμμύδι, τις ντομάτες, λίγο αλάτι και πιπέρι και τα ανακατεύετε όλα μαζί για λίγο ακόμα.

Αδειάζετε όλα τα υλικά σε αντικολλητικό ταψάκι και ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 15 λεπτά.

 

Ανδρουλάκη Καλλιόπη

Διατροφολόγος Διαιτολόγος

Καθηγήτρια ΤΕΙ Κρήτης