Έξυπνο ντύσιμο για ψηλούς και αδύνατους!

Είστε αδύνατος και ψηλός και όσο και να τρώτε τα κιλά δεν σας κάνουν την τιμή;; Υιοθετείστε έξυπνα τρικ που θα σας κάνουν να δείχνετε πιο σωματώδεις. Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι γυναίκες προτιμούν τον άντρα γεροδεμένο και ποτέ κοκαλιάρη.

Φορέστε ρούχα με ρίγες, αλλά όχι κάθετες, αφού αυτές έχουν την ιδιότητα να ξεγελούν το μάτι και να σας κάνουν να φαίνεστε ακόμα πιο αδύνατος και ψηλός. Προτιμείστε οριζόντιες ρίγες που κάνουν το σώμα να φαίνεται πιο γεμάτο και την πλάτη πιο φαρδιά. 

Ακόμη επιλέξτε ρούχα όχι μονόχρωμα αλλά εμπριμέ. Τα μονόχρωμα ρούχα και κυρίως το ντύσιμο με το ίδιο χρώμα από την κορφή ως τα νύχια μακραίνει το σώμα και κατά συνέπεια επιτυγχάνετε το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αντίθετα τα εμπριμέ σας δίνουν μια  πιο παιχνιδιάρικη εμφάνιση η οποία τραβάει την προσοχή και δεν εστιάζει στις διαστάσεις του σωματότυπού σας!!

Επιλέξτε πουκάμισα στο σωστό νούμερο και όχι ένα νούμερο μεγαλύτερο, απλά γιατί πιστεύετε ότι το παραπανίσιο ύφασμα θα σας δώσει και όγκο. Το μόνο που καταφέρνετε με τον τρόπο αυτό είναι να μοιάζετε με ένα κατάρτι που απλά άνοιξε πανιά. Επιλέξτε πουκάμισα με στενή γραμμή, αλλά προσοχή όχι στενά και στρώστε τα με τέτοιο τρόπο ώστε να σας προσθέτουν λίγο όγκο.

Όσον αφορά τα παπούτσια φορέστε τετράγωνες μύτες γιατί οι στρογγυλές κάνουν το σώμα σας να φαίνεται δυσανάλογο.

 Πείτε όχι στα στενά τζιν και φορέστε τζιν σε ευθεία γραμμή ή καμπάνα με μια μακριά εσωτερική ραφή που θα σας κολακέψει καλύτερα..

Τέλος επιλέξτε κυρίως ρούχα σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις όπως μπεζ, λευκό, ανοιχτό μπλε ή ανοιχτό γκρι τα οποία έχουν την δυνατότητα να σας δείχνουν ελαφρά πιο γεμάτους.