Τα dο’s και don’ts του αντρικού ντυσίματος ανάλογα με το σώμα μας!

Ενότητα Α:  Σωματώδεις Άντρες

Έχουν κάνει τα ποτάκια και τα μεζεδάκια τη δουλίτσα τους και έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα μας; Επισκεπτόμαστε τα μαγαζιά και δεν ξέρουμε τι ρούχο πρέπει να επιλέξουμε ώστε να καλύψουμε την κατά τα άλλα sexy belly μας; Παρακάτω παρατίθενται ορισμένα έξυπνα tips προκειμένου να κάνουμε τα ψώνια μας ευκολότερα και την εμφάνιση μας πιο κομψή.

Αποφύγετε ρούχα με οριζόντιες ή πλάγιες ρίγες. Επιλέξτε σκούρα κουστούμια κατά προτίμηση μαύρα με λεπτές κάθετες ρίγες. Οι ρίγες έχουν την ιδιότητα να ξεγελούν το μάτι και να κάνουν το σώμα να φαίνεται πιο μακρύ και ψηλό. Επίσης επιλέξτε ριγέ σκούρα πουκάμισα και συνδυάστε τα με τζιν παντελόνια για πιο casual εμφανίσεις.

Εάν πάλι η περιφέρεια σας είναι λίγο πιο μεγάλη από το κανονικό επιλέξτε σακάκια χωρίς διπλά κοψίματα. Προτιμείστε αυτά με μονό κόψιμο ή καθόλου τα οποία δεν τραβούν την προσοχή στο συγκεκριμένο σημείο.

Επιλέξτε ρούχα στο σωστό τους νούμερο! Μην αγοράζετε μπλουζάκια ή τζιν ένα νούμερο μικρότερο επειδή πιστεύετε ότι με τον τρόπο αυτό μαζεύετε τα κιλά και τα σουλουπώνεται. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας μέσα σε ένα καθόλου άνετο ρούχο και να μην κολακεύετε καθόλου την εμφάνιση σας. Αντίστοιχα αποφύγετε και τα φαρδιά ρούχα, τα οποία ενώ εσείς τα φοράτε για να κρύβουν τις ατέλειες αυτά το μόνο που καταφέρνουν είναι να σας προδίδουν κάνοντας σας να φαίνεστε πιο εύσωμοι

Προτιμείστε ρούχα μονόχρωμα πάνω κάτω και κατά κύριο λόγο σκούρα. Η διαφορετικότητα στα χρώματα κόβει το σώμα στη μέση και το τονίζει. Επίσης εάν θέλετε να σπάσετε την μονοτονία του σκούρου ρούχου διακοσμείστε το με ένα φουλάρι.

Αποφύγετε τα ζιβάγκο γιατί τονίζουν το πρόσωπο και τα μάγουλα και επιλέξτε μπλουζάκια, πουλόβερ και Tshirt με V τα οποία μακραίνουν το λαιμό. Επίσης επιλέξτε ρούχα που δεν είναι εμπριμέ γιατί αυτά επικεντρώνουν την προσοχή σε σημεία προβληματικά όπως μια λίγο μεγαλύτερη κοιλίτσα. Μπορείτε εναλλακτικά να επιλέξετε ρούχα με σχήματα και σχέδια στη μια πλευρά μόνο του ρούχου.

Τέλος φορέστε ζώνες αλλά μην τις σφίγγετε πολύ γιατί θα κάνουν τις παραπανίσιες κοιλίτσες να προεξέχουν.