Τα απαραίτητα κομμάτια της σεζόν

Η φετινές τάσεις της αντρικής μόδας επιτάσσουν λιτές γραμμές και απαλά υφάσματα τα οποία παραπέμπουν στο στυλ του γραφείου.

Το μαύρο κουστούμι, εάν και κλασσικό διαχρονικό κομμάτι της αντρικής γκαρνταρόμπας αποτελεί και φέτος το νούμερο ένα ντύσιμο για τους άντρες. Στην πιο casual εκδοχή του, ραμμένο σε πιο στενή γραμμή ή με πολύ λεπτές κάθετες ρίγες αποτελεί το ρούχο πασπαρτού αφού μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Το πουκάμισο συμπληρώνει σχεδόν κάθε εμφάνιση του άντρα και φέτος έχει και αυτό την τιμητική του. Τα χρώματα είναι ανοιχτά και σε πολλές περιπτώσεις διακοσμούνται με λεπτές κάθετες ρίγες. Φυσικά δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα το κλασσικό λευκό πουκάμισο. Για ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση συμπληρώστε τα με ένα γιλέκο ή ένα πουλόβερ.

Τα πουλόβερ και οι ζακέτες αποτελούν και φέτος αναπόσπαστο κομμάτι της αντρικής γκαρνταρόμπας. Διαλέξτε πουλόβερ μάλλινα ή από κασμίρ και συνδυάστε τα με υφασμάτινα παντελόνια. Ολοκληρώστε την casual εμφάνιση σας με ένα λευκό πουκάμισο ή με ένα πουκάμισο με λεπτές κάθετες ρίγες και loafers.

Τέλος ο άντρας που θέλει να είναι μέσα στην μόδα αλλά και συγχρόνως να είναι ντυμένος και διαχρονικά πρέπει να διαθέτει ένα παλτό ή ένα μακρύ ημίπαλτο. Φέτος το χρώμα του παλτό είναι καμηλό και συνδυάζεται πολύ εύκολα με μαύρο και καφέ. Φυσικά δεν λείπουν κα ι τα κλασσικά διαχρονικά μαύρα παλτό.