Τέλεια φρύδια

Όλες γνωρίζουμε πως τα φρύδια αποτελούν μέσω έκφρασης. Ξέρετε όμως πως το σχήμα των φρυδιών είναι αυτό που μπορεί να μεταβάλει την έκφραση μας ως προς την ένταση της αλλά και να δώσει  μια άλλη εικόνα στο πρόσωπο μας; Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να πάρετε το παιχνίδι στα χέρια σας και να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε!

1.                           Αρχικά απομακρύνεται από το πρόσωπο σας το μακιγιάζ και περάστε μια τονωτική λοσιόν ή βρέξτε με νερό για να μην υπάρχει λιπαρότητα.

2.                           Απολυμάνετε το τσιμπιδάκι σας με λίγο οινόπνευμα, πιάστε τα μαλλιά σας αλογοουρά η με μια στέκα και φροντίστε να έχετε το κατάλληλο φως.

3.                           Πάρτε μέτρα!! Τι εννοούμε; Χρειάζεστε μόνο ένα μολυβάκι! Ακουμπήστε τη μύτη ενός μολυβιού στην άκρη των χειλιών σας και τραβήξτε μια νοητή γραμμή ώστε η συνέχειά του να φτάνει στο τέλος της εξωτερικής γωνίας του ματιού, από την πλευρά της μύτης. Το σημείο όπου ακουμπάει το μολύβι στο φρύδι είναι το τέλος του φρυδιού. Για να μάθετε που ξεκινάει το φρύδι σας, ακουμπήστε το μολύβι στην εξωτερική πλευρά της μύτης και στην εσωτερική γωνία του ματιού. Η νοητή ευθεία θα σας δείξει το σημείο που ξεκινάει το φρύδι.

4.                           Μην επεμβαίνετε πολύ στο σχήμα τον φρυδιών σας. Περιοριστείτε μόνο στο καθάρισμα αυτών απομακρύνοντας με το τσιμπιδάκι τις τριχούλες που προεξέχουν από το κάτω μέρος των φρυδιών. Ξεκινήστε από την εσωτερική γωνία και συνεχίστε προς την εξωτερική. Μην αφαιρείτε ποτέ τις τρίχες που βρίσκονται πάνω από τα φρύδια. Χρησιμοποιείτε το τσιμπιδάκι κοντά στη ρίζα της τρίχας και τραβήξτε προς την κατεύθυνση που αναπτύσσεται.

5.                           Κόψτε με ένα ψαλιδάκι τις τριχούλες που εξέχουν.

6.                           Για να πετύχετε ένα ακόμα πιο περιποιημένο αποτέλεσμα πρέπει πάντα να βουρτσίζετε τις τρίχες των φρυδιών σας προς τα πάνω και εξωτερικά.

7.                           Για να καλύψετε τυχόν χάσματα στα φρύδια σας χρησιμοποιείστε ένα μολυβάκι.  Αρχίστε από το κάτω μέρος του θυλακίου τις τρίχας και σύρετε το μολύβι προς τα πάνω σύμφωνα με την κατεύθυνση της τρίχας. Στη συνέχεια βουρτσίστε για να επιτύχετε φυσικό αποτέλεσμα. Προσοχή!! Χρησιμοποιείστε μολύβια κοντά στο χρώμα των φρυδιών σας.

8.                           Εάν θέλετε να τιθασεύσετε το σχήμα των φρυδιών σας απλώστε λίγο τζελ για τα μαλλιά ή την ειδική διαφανή μάσκαρα και βουρτσίστε με φορά προς τα πάνω.

                 Έτοιμη!!