Φθινόπωρο-χειμώνας 2008-2009: Άνεση και πειραματισμός!

taseis_mob palto versace.jpg

Η νέα σεζόν έχει ήδη αρχίσει, κι εσύ περιπλανιέσαι στα μαγαζιά και νιώθεις ότι έχεις …χαθεί! Θέλεις να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, γυρνάς στις βιτρίνες και βλέπεις τόσα που τελικά δεν καταλαβαίνεις ποιά είναι τα “must have του φετινού χειμώνα! Εμείς θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε!

Τάση Νο1: Άνεση, άνεση, άνεση!

Φαρδιά baggy παντελόνια σε σπορ ή και πιο καλά υφάσματα θα φορεθούν από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ! Επίσης μπλούζες και πουλόβερ με όγκο που θα σου δώσουν άνεση και θα κρύψουν και κάποια περιττά κιλάκια! Τα φαρδιά ρούχα είναι ταυτόχρονα κομψά αλλά και πολύ κολακευτικά για το καθημερινό σου ντύσιμο, αρκεί να κάνεις τις σωστές επιλογές: Πρώτον, φρόντισε να μεταθέσεις τον όγκο στο σημείο…που σε «καίει» περισσότερο, μιας και μπορούν να αποτελέσουν εξαιρετική κάλυψη! Δεύτερον, φρόντισε να μη φοράς φαρδιά πάνω κάτω για να μη φαίνεται ‘ένας τεράστιος όγκος! Αν φορέσεις για παράδειγμα ένα φαρδύ παντελόνι συνδύασε το με ένα λεπτό σχεδόν εφαρμοστό μπλουζάκι!

Τάση Νο2: «Φολκλόρ» και στυλιζαρισμένη κομψότητα!

Μπερδεύτηκες; Λογικό! Είναι ίσως ο λόγος που έχει μπερδέψει τις περισσότερες από εμάς φέτος το χειμώνα! Ας τα κάνουμε πιο απλά: Συνδύασε έθνικ μοτίβα, γραμμές και κουλτούρα με επιρροές από δεκαετία ’70 με τη στυλιζαρισμένη κομψότητα του σήμερα! Μακριά φορέματα, αέρινες μπλούζες, φτερά και γούνινες λεπτομέρειες! Μια τάση που δεν άφησε ανεπηρέαστους πολύ μεγάλους οίκους μόδας!

Τάση Νο3: Χρώματα!

Τα χρώματα το φθινόπωρο σκουραίνουν και λιγοστεύουν σε σχέση με αυτών στις βιτρίνες του καλοκαιριού…Φέτος η μόδα αντιστέκεται στην κατάθλιψη του χειμώνα: τα χρώματα μπορεί να σκουραίνουν, δε λιγοστεύουν όμως! Ένα από τα πιο αγαπημένα χρώματα επιστρέφει και φρόντισε να το τιμήσεις δεόντως: πετρόλ! Μην παραλείψεις να αγοράσεις ένα πετρόλ μπλουζάκι για τις βραδινές σου εξόδους, μια πετρόλ πασμίνα και αξεσουάρ (πχ βραχιόλια και σκουλαρίκια) με πετρόλ λεπτομέρειες! Θα το συνδυάσεις τέλεια και με τις υπόλοιπες αποχρώσεις που κυριαρχούν φέτος όπως το μωβ, το πορτοκαλί, το γκρι και το κόκκινο!

Τάση Νο4: Black is black!

Είναι δυνατόν να λείπει το μαύρο, ο βασιλιάς των χρωμάτων της χειμερινής σεζόν, κι από το φετινό χειμώνα; Φυσικά όχι! Το πολύτιμο μικρό μαύρο φόρεμα θα σε σώσει λοιπόν και φέτος αφού είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση: από clubακι μέχρι και δεξίωση! Προτίμησε sexy φόρμες, με το ενδιαφέρον να μετατοπίζεται στο πάνω μέρος της σιλουέτας και όχι τόσο στο μήκος!

{gallery}taseis{/gallery}