Ενυδατική κάλυψη όλη μέρα από την ORIFLAME

Η ξηρή επιδερμίδα είναι και σούπερ ευαίσθητη. Για τέλεια κάλυψη όλη μέρα η σουηδική, εταιρία φυσικών, φυτικών καλλυντικών «Oriflame» δημιούργησε νέα ενυδατικά μέικ απ που εξασφαλίζουν όλες τις ανάγκες του προβληματικού δέρματος.

Μόνο από 28 Ιουλίου μέχρι 17 Αυγούστου με έκπτωση 40 %.

Aquasurge Foundation είναι η πιο ξεχωριστή κάλυψη για την κανονική προς ξηρή επιδερμίδα που περιέχει σύμπλεγμα με μικροκάψουλες οι οποίες απελευθερώνουν την υγρασία όλη μέρα. Παράλληλα καταπραΰνει, ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα. Έχει ελαφριά μορφή και προσφέρει έως μέτρια κάλυψη..

Skin Perfect Foundation είναι αναζωογονητικό μείκ απ που καταπολεμά τα σημάδια της κούρασης και χαρίζει φυσική, υγιή κάλυψη.

Η «Oriflame Hellas» ιδρύθηκε πριν από 10 χρόνια, από την «Oriflame Cosmetics S.A» που εδρεύει στην Σουηδία και τα προϊόντα της κυκλοφορούν σε 58 χώρες. Από τον Μάιο του 1993 μέχρι σήμερα η πορεία της «Oriflame Hellas» είναι ανοδική και έχει φέρει την Εταιρία στην πρώτη θέση της Κατευθυνόμενης Πώλησης στην Ελλάδα και το brand name Oriflame στην κορυφή των καλλυντικών.
Τα προϊόντα της Oriflame δεν διατίθενται σε καταστήματα καλλυντικών, γιατί διακινούνται από μέλη-Consultants. Η Oriflame είναι εταιρία κατευθυνόμενης πώλησης και κατευθυνόμενη πώληση σημαίνει: Ευκολία – Προσωπική Εξυπηρέτηση – Σωστή αξιοποίηση χρόνου – Μοντέρνος τρόπος διανομής – Παραλαμβάνεις τα προϊόντα όπου και όποτε θέλεις. Απ΄ ευθείας χωρίς την διαμεσολάβηση καταστημάτων.