Κρυολιπόλυση: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

images_30_f202737fd919df72edc615fa1705bbb5-666x399.jpg

Έχετε δοκιμάσει δίαιτες στοχεύοντας στην καταπολέμηση του τοπικού λίπους; Καλλυντικά προϊόντα που υπόσχονται μία ελκυστική εμφάνιση στους γλουτούς, αλλά τα αποτελέσματα δεν σας έχουν ικανοποιήσει καθόλου; Η καταπολέμηση του τοπικού λίπους είναι μία υπόθεση δύσκολη που η LaserTouch την κάνει εύκολη με την κρυολιπόλυση! Μάθετε πως γίνεται η διαδικασία, ποια είναι τα πλεονεκτήματά της και ποιοι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι;

Τι ακριβώς είναι η κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση είναι μία μη επεμβατική τεχνική, η οποία καταστρέφει το λίπος με την τεχνολογία του ψύχους, χωρίς να βλάπτει καθόλου τους γειτονικούς ιστούς του σώματος. Το λίπος διασπάται και εξαφανίζεται μόνιμα από την περιοχή, σμιλεύοντας τη.

Ποια είναι η διαδικασία;

To ψύχος έχει την δυνατότητα να υπερισχύει πάνω στα λιποκύτταρα, κάνοντας τα υπερευαίσθητα και εν τέλει καταστρέφοντάς τα. Οι ειδικές κεφαλές του μηχανήματος απομονώνουν το λίπος στις προβληματικές περιοχές και σταματούν την ροή του αίματος. Ειδικές μεμβράνες εξασφαλίζουν την ασφάλεια των γύρω ιστών και του κολλαγόνου, συνεπώς δεν απαιτείται τοπική ή γενική αναισθησία. Μετά από την κρυσταλλοποίηση των λιποκυττάρων, αυτά απορροφώνται από τον ίδιο τον οργανισμό.

Τι συμβαίνει μετά την θεραπεία;

H κρυολιπόλυση αποτελεί μη επεμβατική μέθοδο, άρα δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας, δεν πονάει και η επιστροφή του ατόμου στις καθημερινές του δραστηριότητες γίνεται άμεσα μετά από λίγες ώρες. Το μόνο που θα παρατηρήσετε μετά την κρυολιπόλυση είναι κοκκινίλες οι οποίες φεύγουν σύντομα και ίσως κνησμό και τοπικά οιδήματα. Όλα αυτά τα επακόλουθα είναι απολύτως φυσιολογικά και υποχωρούν άμεσα.

Είστε ιδανικοί υποψήφιοι;

H κρυολιπόλυση είναι μία διαδικασία, η οποία δεν αφορά όλο το σώμα παρά μόνο κάποια μέρη του. Άρα, τα άτομα που θεωρούνται παχύσαρκα δεν έχει νόημα να υποβληθούν στην θεραπεία. Ιδανικοί υποψήφιοι λοιπόν, είναι άνθρωποι που δεν έχουν ξεφύγει πολύ από το φυσιολογικό τους βάρος, αλλά έχουν εναπόθεση λίπους σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματός τους.

Ποιες είναι οι περιοχές που εφαρμόζεται;

Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται στην περιοχή της κοιλιάς, στα πλαϊνά της μέσης, στους γλουτοί, στους μηρούς, στα γόνατα, στα χέρια και στην πλάτη.

Τι πρέπει να κάνω για να επισπεύσω το αποτέλεσμα;

Ακολουθώντας πριν την εφαρμογή αλλά και στα μεσοδιαστήματα των συνεδριών μία διατροφή πλούσια σε μονοακόρεστα λιπαρά, αυξάνεται ουσιαστικά η απόδοση της θεραπείας ενώ σε κάποιες περιπτώσεις είναι σημαντικό να παρεμβάλλονται θεραπείες με ραδιοσυχνότητες ή τεχνικές πρεσσοθεραπείας και μηχανική κινητοποίησης ιστού (μασάζ).

Στη LaserTouch η κρυολιπόλυση υποστηρίζεται από εξειδικευμένη Διαιτολόγο – Διατροφολόγο χωρίς επιπλέον χρέωση.

Ενημερωθείτε εξειδικευμένα για τη θεραπεία της κρυολιπόλυσης μέσα από το πρότυπο κέντρο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής και Δερματολογίας, LaserTouch.