Αθλητές και βιταμίνες – Τι πρέπει να προσέξετε κατά την πρόσληψή τους

images_30_df879590bfe239e0c9de20dbaebb37ba_L.jpg

Ένα κορυφαίος αθλητής είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων και πάνω απ’ όλα της μέγιστης προσπάθειάς του για να πιάσει τον στόχο του. Για το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να εργαστεί, έχοντας παράλληλα ένα ταιριαστό διατροφικό πρόγραμμα που θα απευθύνεται στον τρόπο άσκησής του.

 

Οι πολυβιταμίνες παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην καθημερινή πρόσληψη τροφής, αφού προσφέρουν ενέργεια και μπορούν να κάνουν τον αθλητή να αισθάνεται ακμαίος και δυνατός να αντεπεξέλθει στο πρόγραμμα.

Οι προπονήσεις στις οποίες καλείται να διαμορφώσει επίδοση ένας αθλητής πολλές φορές υπερβαίνουν τις αντοχές του και αν σκεφτούμε ότι όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες πρέπει ό,τι τρώει να είναι το σωστό και το ενδεδειγμένο.

Πως βοηθούν οι βιταμίνες στην προπόνηση;

  1. Συμμετέχουν στην παραγωγή μεγαλύτερης ενέργειας
  2. Συμβάλουν στην επαρκή ανοσοποιητική λειτουργία
  3. Προστατεύουν τους ιστούς από οξειδωτικές βλάβες
  4. Οι πολυβιταμίνες παίζουν σημαντικό ρόλο στην σύνθεση αιμοσφαιρίνης
  5. Διατηρούν την σκελετική υγεία
  6. Βοηθούν στην σωστή δόμηση των μυών-ιστών μετά την άσκηση

Μέσα στο online κατάστημα ProteinMarket μπορείτε να βρείτε το δικό σας σκεύασμα βιταμίνης απολαμβάνοντας τα οφέλη της τόσο στον οργανισμό όσο και στην άσκηση.

Δύο από τις κορυφαίες επιλογές, είναι:

vitc

Βιταμίνη C 1000 mg, η οποία προσφέρει πλήρη απορρόφηση σε μεγαλύτερο βαθμό και είναι πλήρως ανεκτή από τον οργανισμό. Για αθλητές συνίσταται η τετραπλάσια σχεδόν ποσότητα, αφού με τον ιδρώτα ένα μεγάλο μέρος της χάνεται. Αποκτήστε το σκεύασμα, εδώ

ultra

Η UltraMegaPack 30paks περιέχει ένα δυνατό σύμπλεγμα βιταμινών που εξασφαλίζει μία δυνατή απόδοση σε αθλητές που έχουν στόχους και θέλουν πάση θυσία να τους πετύχουν.

Δείτε όλα τα πολυβιταμινούχα σκευάσματα σε ταμπλέτες ή σκόνη μέσα από το online κατάστημα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές, το ProteinMarket.