Βλεφαροπλαστική: Πότε γίνεται και τι αποτελέσματα έχει

images_30_vlef.JPG

Αναζητάτε τον νεανικό σας εαυτό; Η βλεφαροπλαστική είναι η επέμβαση που χρειάζεστε για να εξαλείψετε οριστικά τα σημάδια του χρόνου και να απομακρύνετε το περιττό δέρμα γύρω από τα μάτια.

Η διαδικασία αυτή δεν θα επηρεάσει οποιοδήποτε άλλο μέρος του προσώπου σας, κι όμως μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την εμφάνισή σας.

Ουσιαστικά η διαδικασία αυτή μειώνει το σακούλιασμα από τα κάτω βλέφαρα και απομακρύνει το δέρμα που περισσεύει από τα άνω βλέφαρα.

Σχεδόν κατά κανόνα, αυτή η χειρουργική επέμβαση γίνεται για αισθητικούς λόγους και γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, αφού μπορεί να σας χαρίσει τη νεανική όψη που ονειρεύεστε.

Είναι ωστόσο επίσης ένας αποτελεσματικός τρόπος για τη βελτίωση της όρασης σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας των οποίων η χαλάρωση στα άνω βλέφαρα δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην όραση τους.

Ωστόσο η βλεφαροπλαστική θεωρείται κυρίως αισθητική επέμβαση και πολλές φορές συνδυάζεται, με ενέσεις botoxκαι επεμβάσεις liftingγια ένα συνολικό εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Οι καλύτεροι υποψήφιοι για επεμβάσεις βλεφαροπλαστικής είναι άτομα που είναι καλά στην υγεία τους και έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες ως προς την εμφάνιση τους. Συνήθως οι ηλικίες των ατόμων που επιλέγουν να κάνουν βλεφαροπλαστική είναι από 35 χρόνων και πάνω, αλλά αν έχετε ιστορικό με πεσμένα βλέφαρα και σακούλες κάτω από τα μάτια στην οικογένειά σας, μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε την βλεφαροπλαστική επέμβαση λίγο νωρίτερα.

Τα αποτελέσματα της βλεφαροπλαστικής μπορεί να διαρκέσουν τουλάχιστον πέντε με 7 χρόνια. Κάτω βλεφαροπλαστική σπάνια χρειάζεται να επαναλάβετε. Φυσικά, τα μάτια σας θα εξακολουθούν να γερνάνε μετά τη διαδικασία και συχνά η επόμενη αισθητική επέμβαση που προτιμάται μετά την βλεφαροπλαστική είναι το liftingπροσώπου.

Μάθετε περισσότερα για την διαδικασία της βλεφαροπλαστικής και τα αποτελέσματα που μπορεί να έχει στο δικό σας πρόσωπο από τους ειδικούς.

Ο πλαστικός χειρουργός Γεώργιος Αραβανής επιλέγει τις κορυφαίες επεμβατικές μεθόδους που ανταποκρίνονται απόλυτα στην περίπτωση κάθε ασθενή, προκειμένου να επιτύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.