Το σχολείο ξεκινά, Πρωινό με Μπόλ…ικη απόλαυση χάρη στα Kellogg’s Δημητριακά!

images_Kelloggsbowls.jpg

Αθήνα, Σεπτέμβριος 2015

 Δελτίο Τύπου 

Το σχολείο ξεκινά, Πρωινό με Μπόλ…ικη απόλαυση χάρη στα Kelloggs Δημητριακά!

Τα δημητριακά Kelloggs ξεκινούν από απλούς σπόρους που ψήνονται προσεκτικά, εμπλουτίζονται με 8 βιταμίνες και μέταλλα1. και καταλήγουν με αγάπη και φροντίδα σε ένα μπολ για ένα τραγανό και απολαυστικό πρωινό γεύμα. Διαλέγουμε μία από τις πολλές γεύσεις δημητριακών Kelloggs, προσθέτουμε γάλα και τα συνοδεύουμε μαζί με ένα φρούτο ή φυσικό χυμό φρούτων και η ημέρα μας ξεκινά με ένα ισορροπημένο πρωινό γεύμα.

«Στην Kellogg γνωρίζουμε την ευαισθησία των γονέων για τη σωστή διατροφή των παιδιών τους, για αυτό θεωρούμε ότι η γνώση για την προέλευση των δημητριακών μας και τη θρεπτική τους αξία είναι πολύ σημαντική. Πιστεύουμε πως τα δημητριακά Kelloggsσε συνδυασμό με γάλα και φρούτα είναι ιδανικά για το πρωινό ξεκίνημα της οικογένειας» σημειώνει η κα Ελένη Σιμοπούλου, CerealPortfolioBrandLeadMiddleEast, Mediterranean, NorthAfrica & CentralEasternEurope της Kelloggs.

Για να προσθέσετε στο πρωινό σας κάτι από την παιχνιδιάρικη διάθεση των χαρακτήρων τηςKelloggs, μπορείτε να αποκτήσετε τα superΜπολ της Kelloggs, σε 6 διαφορετικά σχέδια για παιδιά και ενήλικες με την αγορά των ειδικών συσκευασιών KelloggsSpecialKOriginal 375γρ., KelloggsSpecialKRedFruits 300γρ., KelloggsSpecialKDarkChocolate 300γρ., KelloggsCocoPops 375γρ., KelloggsCocoPopsChocos 375γρ., KelloggsCornFlakes 375γρ. και την εισαγωγή των κωδικών τους στο site της Kelloggswww.kelloggs.gr/bowls.

Καλή Σχολική Χρονιά με KelloggsΔημητριακά!

1Μια μερίδα 30γρ. Kelloggsδημητριακών παρέχει τουλάχιστον το 25% της ΔΤΑ (Διατροφικής Τιμής Αναφοράς) σε βιταμίνες B1, B2, B3, B6, B12, D  και φυλλικό οξύ, και τουλάχιστον το 15% της ΔΤΑ σε σίδηρο.