Amita Motion PositiveXMAS Tree

images_BOYSNNOISE-1280x720.png

Κάνε την πιο θετική ευχή και στόλισε με τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη το δικό σου Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

H Amita Motion, μπαίνει στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ξεκλειδώνοντας την 9η θετική εμπειρία του Amita Motion Positive Club, το Positive Xmas Tree! Ta μέλη του Positive Club θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και να στολίσουν μαζί το δικό τους θετικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου οι fans της Amita Motion μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην επίσημη σελίδα της στο facebook, στο tab του Positive Club https://apps.facebook.com/positiveclub/, αναρτώντας τη δική τους Χριστουγεννιάτικη ευχή!

Ο Stan και οι Boys and Noise θα διαλέξουν την πιο θετική ευχή και θα επισκεφθούν o κaθένας από έναν τυχερό νικητή για την πιο απόλυτη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία! Ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να καλέσει τους φίλους του και μαζί με την Amita Motion και τους αγαπημένους του καλλιτέχνες να μπουν σε γιορτινή διάθεση, στολίζοντας το δικό τους πιο θετικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Η θετική ενέργεια είναι το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα και η Amita Motion, το μοιράζεται με δυο τυχερούς που θα αποκτήσουν το πιο Positive Xmas Tree, παρέα με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες!

Γίνε και εσύ μέλος του Amita Motion Positive Club στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο facebook https://apps.facebook.com/positiveclub/ και ζήσε μοναδικές εμπειρίες!

Amita Motion Positive Club! Αυτή η παρέα τα βλέπει όλα θετικά!

Joinus για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της Amita Motion

Facebook: www.facebook.com/amitamotion

Twitter:www.twitter.com/amitamotion 

Instagram:instagram.com/amitamotion

YouTube:www.youtube.com/AmitaMotionOfficial

Website: www.thetikienergeia.gr