Celebrities που δηλώνουν φανατικοί υποστηρικτές της γιόγκα

yoga-for-everyone_guide_assets-square320-v2.jpg

Είναι γνωστό ότι οι διασημότητες προσέχουν πολύ την εμφάνιση και τη φυσική τους κατάσταση. Επειδή βρίσκονται διαρκώς στο επίκεντρο της προσοχής, χωρίς να μπορούν να αποφύγουν τον φωτογραφικό φακό, συνήθως ακολουθούν συγκεκριμένα διατροφικά μοντέλα αλλά και μεθόδους εκγύμνασης.

Η γιόγκα έχει κερδίσει εδώ και αρκετά χρόνια πολλούς υποστηρικτές παγκοσμίως. Χωρίζεται σε πολλά είδη, από τα βασικά μέχρι aerial και steam yoga, και  θεωρείται ένας συνδυασμός γυμναστικής με φιλοσοφία που ενισχύει συνολικά το σώμα και το well-being.

Είναι ιδιαίτερα αγαπητή από τους αστέρες του Χόλιγουντ, όμως έχει κερδίσει και αρκετούς  αθλητές παγκοσμίου φήμης.

Παρακάτω είναι μερικοί μόνο από τους celebrities που η γιόγκα τους έχει βελτιώσει τον τρόπο ζωής!

Η ελληνικής καταγωγής σταρ του σινεμά Τζένιφερ Άνιστον πρωτοξεκίνησε γιόγκα πριν από 15 χρόνια. Συγκεκριμένα το 2005 ήταν η χρονιά που γνωρίστηκε με τη δασκάλα της Μάντυ Ίγκμπερ. Έκτοτε είναι πιστή «οπαδός» της γιόγκα, έχοντας μάλιστα συμμετοχή και σε κάποιες δουλειές της δασκάλας της. Η Άνιστον έχει δηλώσει σχετικά ότι «η γιόγκα σε βοηθάει να είσαι έτοιμη για τα πάντα. Είναι σαν το διαλογισμό. Βοηθάει να ανταπεξέλθεις σε οτιδήποτε μπορεί να αντιμετωπίζεις στην καθημερινή σου ζωή».

Ο διάσημος τραγουδιστής Άνταμ Λιβάιν είναι κι αυτός ένας από τους ένθερμους υποστηρικτές της γιόγκα. Ο σταρ που πριν από 7 χρόνια ψηφίστηκε από το περιοδικό People ως ο πιο σέξι άντρας του κόσμου, από τη στιγμή που γνώρισε τη γιόγκα παράτησε τα βάρη και αφοσιώθηκε πραγματικά σ’ αυτήν. Ενδεικτικό είναι το ότι ζητά να υπάρχει πάντα στο  backstage ένα δωμάτιο για γιόγκα, ώστε να μπορεί να εξασκείται πριν από κάθε συναυλία.

Από το χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού ο επόμενος σταρ και δεν είναι άλλος από τον τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς. Με 17 τίτλους Grand Slam στο ενεργητικό του, αυτή τη στιγμή είναι στο Νο1 της παγκόσμιος κατάταξης ATP. Ο Τζόκοβιτς βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του και συνεχίζει για την κατάκτηση νέων τίτλων με το στοίχημα της bwin για το Αυστραλιανό Όπεν να τον συγκαταλέγει ως κορυφαίο φαβορί για τα επόμενα τουρνουά. Ο «Νόλε» έχει γίνει ειδικός και στη γιόγκα, αφού τα τελευταία χρόνια ασχολείται με αυτή μαζί με τη γυναίκα του Γιέλενα Ρίστιτς. Ειδικά το διάστημα στο οποίο ο Τζόκοβιτς είχε «κρεμάσει» τη ρακέτα του λόγω κορονοϊού, έκανε συχνά αναρτήσεις με challenges για τους φίλους του σε δύσκολες στάσεις της γιόγκα.

Η Ρις Γουίδερσπουν είναι ακόμα μία σταρ του Χόλιγουντ που προτιμάει τη γιόγκα πέρα από κάθε άλλο είδος γυμναστικής. Ξεκίνησε μάλιστα με τη δασκάλα που είχε και η Τζούλια Ρόμπερτς. Η γιόγκα τη βοήθησε να αποκαταστήσει το σώμα της μετά την 3η γέννα και έτσι εδώ και αρκετά χρόνια παραμένει πιστή οπαδός της!