Επιλέξτε το ποδήλατο που σας ταιριάζει και απολαύστε το οφέλη για την υγεία σας

Όλο και συχνότερα βλέπουμε ποδήλατα στους δρόμους να περνάνε. Πλέον αρκετές πόλεις της Ελλάδας έχουν ξεχωριστούς ποδηλατόδρομους και η ποδηλασία αποκτάει πολλούς φαν. Τα ποδήλατα πόλης έχουν γίνει πιο ευέλικτα και πιο εύκολα στην οδήγηση για κάθε ηλικία. Επιπλέον σημαντική πρόοδος έχει επέλθει και στα ποδήλατα trekking ή τα bmx.

Πως θα ωφεληθείτε από το ποδήλατο;

Η επίδραση πρώτα απ’ όλα επέρχεται στην υγεία σας, αφού η ενασχόλησή σας με το ποδήλατο μπορεί να αποδειχθεί πολύ ευεργετική. Πρώτα απ’ όλα ενισχύεται και ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα κι έπειτα το μυϊκό και το σκελετικό. Πέρα από τα σωματικά οφέλη, πολύ σημαντικά είναι και τα ψυχολογικά, αφού έρευνες έχουν δείξει ότι καταπολεμά το στρες και προσφέρει ισορροπία, εκτονώνοντας το άγχος που μπορεί να έχει συσσωρευτεί από την ημέρα. Βρήκαμε από το Bike Station μερικά μοντέλα ποδηλάτων που θα καλύψουν τις ανάγκες σας, όποιες κι να είναι οι απαιτήσεις σας.

Ποδηλατάδες στην πόλη

Το σιδερένιο ποδήλατο πόλης 28”, 6 ταχυτήτων σε μπλε γκρι, είναι ιδανικό για τους δρόμους της πόλης και για την άνετη μετακίνηση του αναβάτη. Διαθέτει καλάθι και ανατομική σέλα. Τα φανάρια μπαταρίας είναι αρκετά δυνατά για να μετακινήστε το βράδυ.

To Drag 28” Grand Canyon Base Lady είναι από τα πιο ποιοτικά ποδήλατα της αγοράς με υλικά που διατηρούν τον σκελετό μπορεί ανθεκτικό και με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Το ποδήλατο bmx της Orient είναι ένα πολύ «μουράτο» ποδήλατο για παιδιά άνω των 8 ετών που ξέρουν να το διασκεδάζουν. Διαθέτει κορυφαία χαρακτηριστικά και ρυθμιζόμενο τιμόνι.

Ο απόλυτος προορισμός είναι bikestation.gr! Ό,τι ψάχνετε για ποδήλατα και αξεσουάρ!