Αποτρίχωση laser και botox – Νεότερη και λαμπερή επιδερμίδα, με ασφάλεια!

Όλες οι γυναίκες ασχολούνται με την ομορφιά και είναι φυσιολογικό να αναζητούν, όσο περνάει ο καιρός, καινούργιες θεραπείες αντιγήρανσης. Μάλιστα είναι πρόθυμες να δοκιμάσουν νέες μεθόδους που υπόσχονται γρήγορα αποτελέσματα, χωρίς την ύπαρξη βελόνας.

Σε αυτό το παιχνίδι, εννοείται ότι μπαίνει πλέον και η αποτρίχωση laser, η οποία συμβάλλει στην απαλή επιδερμίδα σε κάθε μέρος του προσώπου και του σώματος.

Σε έναν πλαστικό χειρουργό μπορείτε να βρείτε όλες τις υπηρεσίες που ψάχνετε για θεραπείες προσώπου και σώματος.

Botox

Οι συσπάσεις των λεπτών μυών στο πρόσωπο με την πάροδο του χρόνου δημιουργεί ρυτίδες. Οι περιοχές στις οποίες επικρατούν οι ρυτίδες αυτές, είναι το μέτωπο, το μεσόφρυο, τα μάτια, τα χείλη. Με το botox ενίεται ειδικό φάρμακο, το οποίο έχει μεγάλη διάρκεια 6 μηνών και μπορεί να εξαφανίσει όλες τις ρυτίδες, οι οποίες κάνουν την εμφάνισή τους στο πρόσωπο. Κάνει θαύματα στις ρυτίδες καπνιστού αλλά και στον λαιμό. Η θεραπεία διαρκεί μόλις λίγα λεπτά και το φάρμακο φτάνει στους μύες αμέσως, αρκεί το άτομο να χαλαρώσει. Δεν πονάει, παρά μόνο δημιουργεί την αίσθηση τσουξίματος. Μετά τη θεραπεία, η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι άμεση.

Αποτρίχωση Laser & άλλες μέθοδοι laser

H αποτρίχωση laser Αλεξανδρίτης είναι μία επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδος απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Κάθε γυναίκα και άνδρας με οποιονδήποτε τύπο δέρματος μπορεί να επιλέξει την αποτρίχωση laser για να απαλλαγεί μία και καλή από την τριχοφυΐα μέσα σε λίγες συνεδρίες. Δεν πρόκειται να αισθανθείτε καθόλου πόνο, αφού μέσα σε λίγες συνεδρίες μπορείτε να δείτε θεαματικά αποτελέσματα.

Στα μηχανήματα laser ανήκει και η αφαίρεση τατουάζ, όπου μέσα σε λίγη ώρα και χωρίς ουλές, αφαιρείται έγχρωμο και μη τατουάζ.

Νεκταρία Λαμπρινάκη

Πλαστικός Χειρουργός Αθήνα

drlamprinaki.gr