Γεμιστά στήθη κοτόπουλου με ουίσκι

images_682017_2_kotopoulo-gemisto-me-ouiski.jpg

Υλικά

    Στήθη κοτόπουλου 3 .    
    Τυρί γκούντα 6 φέτες ή οποιοδήποτε άλλο τυρί που λιώνει    
    Κρεμμύδι ξερό 1 1/2
    Πιπεριά κόκκινη 1
    Πιπεριά κίτρινη 1
    Χοιρομέρι 6 φέτες καπνιστό (ή μπέικον)    
    Μαργαρίνη 2 κουταλιές της σούπας    
    Αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού    
    Πιπέρι 1/2 κουταλάκι του γλυκού    
    Ουίσκι 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού    

Εκτέλεση

Από τα στήθη αφαιρούμε τα κόκκαλα και τα κόβουμε στα δύο. Με το μαχαίρι κάνουμε μια σχισμή και βάζουμε μέσα μια φέτα τυρί ,μια καπνιστό χοιρομέρι και τα αλατοπιπερώνουμε (αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε και ντομάτα). Κόβουμε σε ροδέλες το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την μαργαρίνη να ζεσταθεί , προσθέτουμε τα στήθη και τα σοτάρουμε. Σβήνουμε με το ουίσκι, μόλις είναι έτοιμα, βγάζουμε τα στήθη και τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα. Ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα τα κρεμμύδια και τις πιπεριές και τα σοτάρουμε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να μαλακώσουν. Βάζουμε πάλι τα στήθη μέσα στην κατσαρόλα για να ζεσταθούν μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρεται ζεστό.

Πηγή : https://www.chefoulis.gr/