Πρωινό σαν… μεσημεριανό!

images_2272017_2_woman_consumer_eating_breakfast_cerealOPTIMIZED_reference.jpg

Πολλοί άνθρωποι το πρωί παλεύουν με το χρόνο ή δεν έχουν όρεξη να φάνε πρωινό με αποτέλεσμα το πρωινό να παραλείπεται ή να μεταφέρεται πολύ αργά μέσα στην ημέρα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνεται πολύ το αίσθημα της πείνας αλλά και να μην έχουν την ενέργεια και την πνευματική απόδοση που χρειάζονται για να ανταπεξέλθουν στις πρωινές απαιτήσεις.

Για πολλούς ανθρώπους το πρωινό μπορεί να είναι στις 7 το πρωί, για άλλους ανθρώπους όμως το πρωινό τους μπορεί να είναι και στις 11. Πρωινό, είναι το γεύμα που τρώμε έως 2 με 3 ώρες αφού έχουμε ξυπνήσει και όχι κατ’ ανάγκη το γεύμα που τρώμε μόλις ανοίξουμε τα μάτια μας. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι το πρωινό σας θα φθάσει να γίνει μεσημεριανό καθώς ο ρόλος του πρωινού είναι να σας εφοδιάσει με καύσιμα μετά τη βραδινή νηστεία αν αυτό γίνει μεσημεριανό, τότε το πρωινό έχει χάσει το ρόλο του!

Γι’ αυτό καταφύγετε ακόμα και σε γρήγορες λύσεις πρωινού προκειμένου να μην το παραλείψετε όπως θα μπορούσε να είναι 1 ποτήρι φυσικός χυμός πορτοκάλι μαζί με 1 μπάρα δημητριακών ολικής άλεσης ή μαζί με 1 κουλούρι Θες/νίκης.

Πηγή : http://www.nutrimed.gr