Παγωτό γιαούρτι με ανανά

images_2072017_pagoto-anana-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά (για 6 μερίδες)

1 ανανάς

200 γρ. στραγγιστό γιούρτι 2%

4 κ.σ. μέλι

Εκτέλεση

Κόβουμε τον ανανά οριζόντια στη μέση, αδειάζουμε το περιεχόμενο του (πετώντας το σκληρό τμήμα του κέντρου) σε μπλέντερ και πολτοποιούμε αρκετή ώρα λόγω των ινών του ανανά. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το μέλι και συνεχίζουμε το χτύπημα εως ότου πάρουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Τον κούφιο ανανά τον βάζουμε στην κατάψυξη και αργότερα τον χρησιμοποιούμε σαν σκέυος για σερβίρισμα. Ρίχουμε το μείγμα σε παγωτομηχανή και το αφήνουμε για περίπου 45 λεπτά ή μέχρι να πάρει τη χαρακτηριστική κρεμώδη υφή παγωτού. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα δοχείο παγωτού και το αφήνουμε για αρκετές ώρες στην καταψυξη. Ποαιρετικά γαρνίρουμε με τρίμμα καρύδας.

Πηγή : http://dietstories.gr/