Ντιπ βουτύρου και σκόρδου

images_2572017_2_ntip-voutiro-skordo.jpg

Υλικά

    Βούτυρο 200 γρ φρέσκο σε θερμοκρασία δωματίου    
    Σκόρδο 4 – 6 σκελίδες    
    Κρέμα γάλακτος 2 κουταλιές σούπας    
    Αλάτι – πιπέρι
    Worcestershire sauce 4- 6 σταγόνες  

 

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις σκελίδες σκόρδου, τις βράζουμε σε λίγο αλατισμένο νερό για 2 λεπτά και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Κόβουμε το βούτυρο σε κομματάκια και το βάζουμε στο multi ενώ προσθέτουμε και το σκόρδο, την κρέμα γάλακτος, την sauce, αλάτι-πιπέρι και το δουλεύουμε να γίνει κρέμα (αν θέλουμε προσθέτουμε και λίγο άνιθο). Το αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Μετά πλάθουμε σε μπαλάκια την κρέμα, τα συντηρούμε στο ψυγείο και είναι το τέλειο ορεκτικό.

Πηγή : https://www.chefoulis.gr/