images_1472017_2_mpougatsa.jpg

Υλικά

    Φύλλο κρούστας 2 πακέτα
    Βούτυρο 250 γρ λιωμένο    
    Γάλα 1 1/2 λίτρο    
    Άχνη ζάχαρη
    Κανέλα

Εκτέλεση

Βουτυρώνουμε το ταψί μας καλά, παίρνουμε ένα φύλλο και το σουρώνουμε σαν βεντάλια, με το χέρι στενόμακρο το τοποθετούμε στο ταψί. Το ίδιο κάνουμε και με τα υπόλοιπα φύλλα και τα τοποθετούμε το ένα δίπλα στο άλλο. Τέλος, τα βουτυρώνουμε όλα ένα ένα πολύ καλά και αδειάζουμε όλο το γάλα  από πάνω τους με προσοχή ώστε να βραχούν όλα τα φύλλα. Το αφήνουμε για 1/2 ώρα να τραβήξει λίγο το γάλα και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει . Το κόβουμε χλιαρό, πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα.

Πηγή : https://www.chefoulis.gr/