Μπαρμπουνοφάσουλα λαδερά

images_1372017_2_mparmpounofasoula-ladera.jpg

Υλικά

    Φασόλια χάντρες 1 κιλό    
    Κρεμμύδια 2 ψιλοκομμένα    
    Ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι νερού    
    Ντοματάκια κον κασέ 1 κουτί    
    Πελτές ντομάτας 1 κουταλάκι του γλυκού    
    Αλάτι – πιπέρι
    Κανέλα 1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό    

Εκτέλεση

Βράζουμε τις χάνδρες για 10 λεπτά σε ανοικτή κατσαρόλα και μετά τις σουρώνουμε. Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σοτάρουμε μέχρι να γίνει διάφανο. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ντομάτα, τον πελτέ, αλάτι, πιπέρι, την κανέλα και προσθέτουμε και τα φασόλια. Μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν (στην χύτρα σε 10 λεπτά είναι έτοιμα).

Πηγή : https://www.chefoulis.gr/