Μήλο κομπόστα

images_2172017_2_milo-komposta.jpg

Υλικά

    Μήλα 5 μεγάλα    
    Ζάχαρη 400 γρ    
    Νερό 600 γρ    
    Γαρύφαλλα 5    
    Κανέλα ξυλάκι 1    

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα μήλα , τα κόβουμε στα δύο , καθαρίζουμε και τα κουκούτσια του , τα πλένουμε , τα τοποθετούμε στην κατσαρόλα , συμπληρώνουμε το νερό και τα βράζουμε για 5 λεπτά. Μετά προσθέτουμε την ζάχαρη , τα γαρύφαλλα , την κανέλα και τα βράζουμε για άλλα 8 λεπτά. Σερβίρετε κρύο.

Πηγή : https://www.chefoulis.gr/