images_272017_2_Κοκορέτσι.jpg

Υλικά

    Έντερα αρνίσια 3 κιλά    
    Συκωταριά 1    
    Αλάτι – πιπέρι
    Ρίγανη 1 κουτάλια σούπας    

Εκτέλεση

Πλένουμε πολλές φορές τα έντερα προσέχοντας να περνάει το νερό της βρύσης εσωτερικά των εντέρων. Πλένουμε  την συκωταριά πολύ καλά και την κόβουμε σε κομμάτια μετρίου μεγέθους (περίπου όσο 1 μικρό λεμόνι). Ρίχνουμε το αλατοπίπερο και την ρίγανη και τα ανακατεύουμε. Περνάμε ένα ένα τα κομμάτια της συκωταριάς στην σούβλα και αρχίζουμε να τυλίγουμε τα έντερα γυρίζοντας γύρω γύρω την σούβλα μέχρι να καλύψουμε όλη την επιφάνεια της συκωταριάς. Ρίχνουμε αλάτι , πιπέρι και ρίγανη και ψήνουμε ή  στο κάρβουνο ή το αδειάζουμε σε ένα ταψί και το ψήνουμε στον φούρνο.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/